Blog

Om de kwaliteit en continuïteit te verzekeren voor je online profiel staat er bij IDN een online coach klaar. De online coach ondersteunt hierin proactief en is er om enthousiast maandelijks de uitvoering van jouw online marketing te borgen. Je kunt bij je coach ook altijd terecht vragen vanuit de organisatie.

De coach is voor jouw concept, idee of missie de gangmaker, routeert de vragen met zijn team van experts, draagt kennis over en kan ook nog als achtervang dienen bij ziekte of evenementen.

Via een online chat kanaal en app kun je direct en laagdrempelig vragen stellen en de expert als je collega beschouwen. Met een uurtje per maand is het vaak al voldoende om de vaart er in te houden met zichtbaar resultaat waar je team trots op kan zijn.

Wil je in contact komen met jouw toekomstige coach? Mail ons dan jouw gegevens voor een korte analyse, dan komen we graag met je in contact.

Loop je tijdens de zomer tegen het probleem aan dat er minder aandacht is voor het onderhouden van de social media kanalen? Zonde! Hierdoor wordt de afstand tussen jouw organisatie, merk of concept en je doelgroep onnodig groter. De inspanningen die je gedurende het jaar hebt gedaan krijgen worden hiermee minder effectief.

IDN is er voor je met een oplossing in de vorm van onze Zomer Vol Content actie. We doen een intake, stemmen de content met je af en gaan aan de slag om jouw kanalen actief te houden met boeiende posts, graphics, video's en meer. 

Zo blijven alle kanalen actief en de doelgroep betrokken zonder omkijken tijdens je vakantie. Ook zijn er dan op een later moment geen kostbare inhaalslagen nodig om de verloren aandacht terug te winnen. Vanaf september pak je dan zelf de draad weer op met een geactiveerd publiek.

Doen? Bel ons op 085 - 4444 134 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot snel!

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
OBI4wan partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland