Blog

We zitten al weer een paar weken in het nieuwe jaar. De trends voor dit jaar zijn bekend en die vallen in de categorie AI en social media. Op die laatste haken we in, want hoe kun jij effectief gebruik maken van deze trends om te groeien? We vertellen je er graag over.

Google Analytics 4 is het vernieuwde meetoplossing die Universal Analytics zal vervangen. Vanaf 1 juli 2023 verwerken Universal Analytics-property's geen nieuwe hits meer. Als je nog steeds gebruikmaakt van Universal Analytics, raden we je aan je voor te bereiden op Google Analytics 4.

Als e-Commerce ondernemer wil je graag dat je bedrijf op rolletjes loopt. Met verschillende platformen kun je jouw webshop zo groots en uitgebreid maken als je wil. Hierdoor ga je misschien wel wat basiszaken over het hoofd zien. We kijken daarom naar een aantal punten die ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf minder effectief loopt. 

Onderzoek toont aan dat een vertraging van 2 seconde tot 7% minder conversie leidt. De snelheid van je webshop heeft dus niet alleen invloed op de algehele gebruikerservaring van je (potentiële) klant, maar ook op jouw omzet. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om de snelheid van je WooCommerce webshop te verbeteren

Zoals we al eerder hebben aangegeven in de blog “10 redenen om te migreren van Magento 1 naar Magento 2” is Magento 2 een goede software oplossing om voor je webshop te gebruiken. Voor B2B bedrijven zijn webshops vaak wat complexer dan voor B2C bedrijven. Magento 2 biedt een aantal voordelen die jouw B2B webshop een succes maken.

WooCommerce is een van de meest populaire webshop plug-ins van Wordpress. Zeker voor kleine en middelgrote webshops is deze software een goede optie. Maar waarom eigenlijk?

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland