Blog

Om de kwaliteit en continuïteit te verzekeren voor je online profiel staat er bij IDN een online coach klaar. De online coach ondersteunt hierin proactief en is er om enthousiast maandelijks de uitvoering van jouw online marketing te borgen. Je kunt bij je coach ook altijd terecht vragen vanuit de organisatie.

De coach is voor jouw concept, idee of missie de gangmaker, routeert de vragen met zijn team van experts, draagt kennis over en kan ook nog als achtervang dienen bij ziekte of evenementen.

Via een online chat kanaal en app kun je direct en laagdrempelig vragen stellen en de expert als je collega beschouwen. Met een uurtje per maand is het vaak al voldoende om de vaart er in te houden met zichtbaar resultaat waar je team trots op kan zijn.

Wil je in contact komen met jouw toekomstige coach? Mail ons dan jouw gegevens voor een korte analyse, dan komen we graag met je in contact.

Stichting MS research is een non-profit organisatie die focust op het onderzoeken van MS om hopelijk deze ziekte te kunnen overwinnen. Stichting MS Research heeft met Google Grants hun CTR (click through rate) verhoogd. Door deze veranderingen worden er meer mensen bereikt die zoeken naar relevante content over de aandoening, die dan via Google de site vinden en daar hopelijk blijven terugkomen. Door maandelijkse aandacht is de kans daartoe groot.

Met Google Grants zijn goede resultaten te behalen bij voldoende aandacht en expertise. Half werk is geen optie. Google straft slecht beheer af met minder vertoningen bij zoekopdrachten. IDN helpt met het versnellen van het leerproces en zorgt voor voldoende aandacht voor een continu verbeterproces. Dit leidt tot betere content, betere vindbaarheid voor specifieke doelgroepen.

Meer weten over Grants voor jouw organisatie? Bel ons op 085 - 4444134 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland