Blogs

Over de AVG / GDPR

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook bekend als GDPR) is in 2016 in het leven geroepen en wordt per 25 mei 2018 ingevoerd.

Het belang van een nieuwsbrief; 4 redenen

Een nieuwsbrief opent nieuwe deuren tot contactmogelijkheden met uw klanten. Het bouwt of onderhoud een relatie, u houdt ze op de hoogte van de laatste nieuwtjes of aanbiedingen en het bedrijf wordt niet snel vergeten. Email marketing vormt een onmisbaar onderdeel binnen de marketing, hier zijn 4 redenen waarom.

IDN Social Media Dashboard, simpel en effectief

Met het IDN Social Media Dashboard worden uw sociale media overzichtelijk weergegeven. U kunt in een overzicht sneller zien wat belangrijk is zonder nog eens apart in te loggen, te wisselen of te navigeren in de diverse media. We helpen u met een weergave op maat waarmee u snel aan de slag kan. Ook kunt u rapportages per mail krijgen, ook handig als wekelijkse notificatie en om te delen.

10 LinkedIn hacks die elke ondernemer zou moeten kennen

De laatste jaren is het gebruik van LinkedIn fors toegenomen. Niet gek als men kijkt naar de cijfers van afgelopen jaren: in 2014 werd er elke twee seconden een profiel aangemaakt. Dat is maar liefst 170.000 nieuwe LinkedIn profielen per dag!

Maps module

Veel organisaties hebben te maken met meerdere praktijken of locaties. Voor hun is een maps module ideaal. Met deze module wordt de geografische data, info en verwijzingen interactief in kaart gebracht. Een toevoeging van deze module is dat je zelf je markers, info, legenda's en kaarten bij kunt houden.