WERKEN BIJ IDN, Never a dull moment bij Internetdiensten Nederland

Never a dull moment bij Internetdiensten Nederland

Hallo! Mijn naam is Wietse en inmiddels werk ik enige tijd bij Internetdiensten Nederland. Mijn expertises zijn (online) Marketing & Communicatie en verder ben ik vrij creatief ingesteld. Dit is goed bruikbaar tijdens mijn werkzaamheden omdat onze klanten vaak op zoek zijn naar creatieve ideeën of oplossingen. Echt meedenken met de klant is dan ook waar het om gaat, dat maakt het elke dag weer avontuurlijk!

Wat werken bij Internetdiensten Nederland zo leuk maakt is de vrijheid en ultieme flexibiliteit op werk, maar ook thuis of op school. Ik ben namelijk student Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam en verder heb ik zelf ook nog een leven… ja, echt waar. Bij Internetdiensten Nederland krijg je de vrijheid om zelf aan te geven wanneer je wilt/kan werken en hoe je dit wilt inplannen. Bovendien is het kantoor super makkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer (10 min. Vanaf Rdam cs) of met de auto.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het strand, om hier mijn geliefde sport uit te oefenen; kitesurfen! In de winter ben ik vaak te vinden in de bergen om te snowboarden of vertrek ik naar een plek waar het warm is. Werk combineren met mijn vrije tijd staat bij mij dan ook hoog in het vaandel, vrijheid blijheid zeg ik altijd.

Ook vind ik het belangrijk om te blijven leren. Internetdiensten Nederland biedt hiervoor genoeg ruimte en ik kan dan ook zeggen dat ik mijzelf de afgelopen maanden enorm heb ontwikkeld. Je krijgt veel mee van verschillende projecten met verschillende soort klanten en verschillende soort wensen, never a dull moment dus!

Internetdiensten Nederland is eigenlijk een verzamelnaam voor alle soort webdiensten onder één dak. Denk aan DTP, Webhosting, Webdesign of Online marketing, SEM en content creatie. Hierbij kunnen we de benodigde handen altijd gebruiken en het lijkt me leuk om je binnenkort welkom te heten! Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Neem dan gewoon eens contact op of stuur mij een berichtje: https://www.linkedin.com/in/wietse-bruinsma-a49438a6/

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Laatste blogposts

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15