Casebeschrijving: ZooK-iT

ZooK-iT

We mogen een nieuwe digitale haven voor resellers verwelkomen op de markt, namelijk Zook-it, de zoekmachine voor hard- en software onderdelen. Een mooi product voortgekomen uit onze nauwe samenwerking met IT-Bidz.

Zoals elk zelfrespecterend IT-bedrijf zich betaamt, ga je mee met de tijd, investeer je in communicatietechnieken, kennisvergaring en werkprocessen. Om vervolgens de vertaalslag te maken naar mooie projecten met vooruitstrevende resultaten. Maar allereerst is er een behoefte, een wens, een idee en die wil je realiseren, net zoals bij IT-Bidz.

macbook zookit

Casebeschrijving: Wendy Keulers Consultancy

Wendy Keulers Consultancy

Goed gevonden kunnen worden op het internet is tegenwoordig heel belangrijk. Een van de manieren om meer klanten aan te trekken is via LinkedIn. Daar is het namelijk mogelijk om naast een persoonlijk profiel ook een bedrijfsprofiel aan te maken. Daarom hebben wij voor Wendy Keulers een bedrijfsprofiel aan gemaakt en gaan we op periodieke basis samen met Wendy aan de slag met de content.

logo linkedin wendy2

Casebeschrijving: Uitgeverij Début

Uitgeverij Début

Debut is een uitgeverij die gespecialiseerd is in jaarboeken, agenda’s, kalenders, gidsen en jubileumboeken. Een tijd lang heeft Debut gebruik gemaakt van drie verschillende domeinen, Sportprinting, Jaarboekpluim en Debut. Samen met hun nieuwe website zijn ze over gegaan op één domein waar alles in zit, Debut.