Diensten

Onze werkwijze is professioneel en doelgericht, met oog voor detail van concept tot nazorg. Een website moet primair voor de organisatie werken en impact hebben op de doelgroepen. Waar mogelijk passen wij open source onderdelen toe. Een gebruiksvriendelijk ingerichte Joomla! of Wordpress Content Management Systeem stelt u zelf in staat om de website te beheren. Een breed assortiment aan uitbreidingen en extensies biedt uitkomst voor de functionele delen van de site. De moderne design sjablonen die wij geheel naar wens voor u inrichten en stijlen zorgen voor een uniek karakter. Een laagdrempelige en voordelige aanpak.

Concepten, wireframes & prototypes

Wat zijn de doelen? Hoe bereik je het beste het publiek en met wat voor strategische indeling kun je dat het beste bereiken? Dit zijn vragen die in een voorfase belicht worden. Naast een goede intake kunnen we indien wenselijk de te bouwen website in blauwdrukken vooraf monteren. Op deze manier vangen we zoveel mogelijk af en hoeft er gaandeweg of achteraf niet bijgestuurd te worden. Dit brengt duidelijkheid en kracht bij aan ideeën en werkt vaak als katalysator voor de beeldvorming.

Responsive webdesign als standaard

Afgelopen jaren is de groei van bezoekers die websites bekijkt met tablet of smartphone flink toegenomen. Deze doelgroep vereist een aparte benadering in navigatie en indeling voor een goede gebruikerservaring. Wij leveren onze websites daarom standaard geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smart-phone. Daarmee bent u ook op deze vlakken bij de tijd en mist u geen bezoekers en conversie.

Workshops

We dragen graag onze kennis en ervaringen over in individuele- en groepssessies.

Altijd in ontwikkeling

Ben je klaar om bij te scholen en meer kennis te vergaren om je diensten te verbeteren of uit te breiden? Wij bieden leerzame workshops aan op het gebied van Joomla, Wordpress, internetmarketing en meer.

Werken met Joomla!

Wil je aan de slag met of in het Joomla! CMS? We kunnen de basis voor je neerzetten en begeleiden. Of het nu gaat om basis contentbeheer of uitgebreid in templates werken, we helpen je graag. Je krijgt van ons een handleiding, knoppencursus en de nodige tips en tricks om o.a. je website gelijk optimaal vindbaar te maken voor Google.

Werken met Wordpress

Nadat jij zelf of wij de basis voor je hebben opgezet, geven wij workshops over het beheren van je Wordpress CMS en website, die zeer gebruiksvriendelijk en relatief eenvoudig onder te knie te krijgen is.

Vtiger CRM

Wil je aan de slag met Vtiger en heb je daarvoor een introductie nodig, dan helpen we je graag verder. 

Interne communicatiestructuren en geautomatiseerde werkprocessen

Opzetten van verschillende communicatiestructuren en koppelingen tussen programma’s is bij ons mogelijk. We bieden de mogelijkheid  je team en klanten via een workshop te leren hoe deze precies onderling met elkaar verbonden zijn en hoe ze deze het beste kunnen gebruiken.

Social media marketing

Social media is zo breed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Samen kunnen we kijken naar jouw doelgroepen, je boodschap en via welke media deze het beste over te brengen naar jouw publiek. Ook helpen we je graag bij het (door)ontwikkelen van een goed communicatieplan.

Zoekmachine marketing (SEO, SEA, Grants)

Je website kan geweldig in elkaar zitten en inhoudelijk goed gevuld zijn, maar wanneer hij niet gevonden wordt heb je hier weinig aan. Wij leren je graag hoe je je artikelen en andere inhoud zodanig vormgeeft, dat je website hoog komt te staan in de zoekresultaten.

Meer weten?
Vraag een adviesgesprek aan op bij ons op kantoor of bij jou op locatie en we begeleiden je erdoorheen!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  • Workshop

Een website die (voor je) werkt

Een website is als uitgangspunt de verbindende factor van alle online communicatie. Iedereen, van toevallige bezoeker tot doelgroep en porentiële werknemer zal eens een kijkje nemen en een gevoel krijgen. Een indruk. Die indruk moet goed zijn. Parallel moet een website werken voor de organisaties en resultaten tonen door conversie. Denk hierbij aan meer leden, donateurs, (webshop)aankopen, (nieuwsbrief)aanmeldingen, contactverzoeken, vragen, likes etc. Wij weten precies hoe deze processen gefaciliteerd kunnen worden en gaan graag samen met u deze uitdaging aan.

Een fijne samenwerking

Een persoonlijke aanpak heeft bij ons de voorkeur. We werken niet vóór maar mét klanten en zien onszelf meer als webpartner dan enkel de webbouwer. Samen met u spreken we planning, wederzijdse wensen en verwachtingen door. Alle projectmatige informatie houden we bij in documentatie op een gezamenlijke, gedeelde online omgeving.
Transparant en helder