Diensten - DTP

Logo (branding & corporate identity)

Logo's, uniek design voor jouw imago

Een sterk logo bedenken voor je merk is erg belangrijk. Een logo moet een positief gevoel oproepen bij de klant. Het moet duidelijk ergens voor staan, tijdloos zijn en er aantrekkelijk en opvallend uitzien. Het woord ‘logo’ is afgeleid van het Griekse woord "λογος", dat je kunt vertalen als ‘woord’. Een goed doordacht logo is een van de belangrijkste marketing tools. Het is de perfecte manier om je in één oogopslag te onderscheiden als organisatie. 

Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, woordmerk, vignet, kleine afbeelding, lettermerk, monogram, embleem, zegel of mascotte die symbool staat voor je organisatie. Tegenwoordig zien we vooral logo’s die gevormd worden door een beeldmerk, woordmerk, of een combinatie van deze twee.

Kleurgebruik, vormentaal en lettertype spelen bij alle beeldmerken een cruciale rol. Vaak wordt er ook een combinatie gemaakt van bovenstaande onderdelen om tot een goed logo te komen.

Verschillende grote en kleine bedrijven hebben ons al het vertrouwen gegeven hun logo’s door ons te laten ontwerpen. Hieronder zie je enkele voorbeelden:

afbeeldiing logos door idn web

Jij wilt ook graag een professioneel en toch betaalbaar logo of zelfs een complete huisstijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons team beschikken wij over professionele creatievelingen die zowel over de commerciële kennis, de technische vaardigheden als het kunstenaarstalent beschikken om voor jou het perfecte logo te ontwerpen. Ook voor het vernieuwen of verbeteren van je huidige logo ben je bij Internetdiensten Nederland aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee!

Veel van onze klanten die bij ons een logo hebben laten maken, wilden ook graag een huisstijl door ons laten ontwikkelen. Bij ons kun je terecht voor een aansprekende huisstijl voor bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, e-mails en flyers. Wij zorgen ervoor dat je huisstijl de uitstraling krijgt die het verdient. Meer informatie over huisstijl ontwerp? Kijk dan hier.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  • Logo
  • Identiteit
  • Branding
  • Corporate
  • Identity
  • Huisstijl
  • Stijlgids