Diensten

Ecommerce & webshops

eCommerce & webshops category

Van een eenvoudige webshop tot complexe e-commerce oplossingen, wij vinden altijd de juiste weg met de passende oplossing. U bent op zoek naar een oplossing voor virtuele of tastbare producten tegen een concurrerende prijs, maar met een eigen karakter. Niet een beperkte standaardoplossing, maar wel een standaardprijs. Geen probleem, wij werken met een reeks kant en klare oplossingen die geheel naar wens ingericht en vormgegeven kunnen worden.

Webshops

Tegenwoordig worden aankopen steeds vaker vanuit huis online besteld. Een gebruiksvriendelijke webshop die aansluit op alle behoefte van uw klanten is daarom onmisbaar. Wij zitten graag met u om de tafel om te sparren over alle mogelijkheden van uw (nieuwe) e-commerce website. Wij bieden uw klanten een gemakkelijke en snelle oplossing om producten online te bestellen, ondersteund met alle faciliteiten van veiligheid tot online betaalsystemen.

Koppelingen

Om uw klanten van de beste service te voorzien en kosten te besparen is optimalisatie in al uw processen van belang. Koppelen of integratie helpt daar bij. Bijna alle moderne systemen hebben koppelingsfaciliteiten, de een wat beperkter dan de ander. Wij kunnen de mogelijkheid per leverancier voor u onderzoeken. Wij hebben een scala aan koppelingen klaar staan die voor u ingezet kunnen worden.

Afhankelijk van uw wensen en budget genereren wij diverse koppelingen op maat die net dat grote verschil kunnen maken en het gebruiksgemak voor u en uw klanten aanzienlijk kunnen verbeteren. De koppelingen beslaan diensten zoals automatisch logistieke integratie, verwerken van betalingen en transacties, voorraadbeheer en alles wat te pas komt bij een e-commerce website.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden, mail ons uw verzoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.