Diensten

Ecommerce & webshops

eCommerce & webshops category

Van een eenvoudige webshop tot complexe e-commerce oplossingen, wij vinden altijd de juiste weg met de passende oplossing. U bent op zoek naar een oplossing voor virtuele of tastbare producten tegen een concurrerende prijs, maar met een eigen karakter. Niet een beperkte standaardoplossing, maar wel een standaardprijs. Geen probleem, wij werken met een reeks kant en klare oplossingen die geheel naar wens ingericht en vormgegeven kunnen worden.

Webshops

Aankopen worden steeds vaker vanuit huis online besteld. Een gebruiksvriendelijke webshop die aansluit op de behoefte van je klanten is daarom onmisbaar. Onze webshops zijn geschikt voor diverse doeleinden. Zo bouwen we veel kleine webstores die slechts enkele artikelen aanbieden, maar ook uitgebreide complexe webshops, waarbij productverkoop het belangrijkste doel is.

Allereerst de voordelen van een webshop op een rij:

    24/7 geopende winkel die niet gebonden is aan openingstijden
    hogere omzet door daling personeelskosten
    enorme doelgroep binnen bereik
    lagere onderhoudskosten
    groot gebruiksgemak voor je klanten

Internetdiensten Nederland beschikt over makkelijke en snelle oplossingen voor online bestelsystemen, ondersteund met alle faciliteiten van veiligheid tot betaalmethoden. We werken samen met verschillende partners, zoals: ideal, jdideal, buckaroo.

Webshops bouwen we op basis van “plug and play”. Ze worden dus gebouwd met gebruik van bestaande bouwblokken. Virtuemarkt in combinatie met Joomla of Woocommerce in combinatie met Wordpress. Dit betekent dat snelle oplevering mogelijk is. Ook kan de webshop gekoppeld worden aan een CRM-systeem, zodat alle klantgegevens en klantcontacten overzichtelijk beheerd kunnen worden.   

Je kunt zelf kiezen of je wilt gaan voor een meer standaard of juist een uniek design. Bij het bouwen van webshops sluiten wij volledig aan bij de wensen van onze klant. We bespreken samen je organisatie, visie, doelen en strategieën, zodat de website hier naadloos op aansluit.

Wij zorgen ervoor dat je webshop goed vindbaar is in de zoekresultaten van Google en zoveel mogelijk bezoekers trekt. Indien gewenst ondersteunen wij met een webactief dienst op maat. We helpen je dan de naamsbekendheid te vergroten, de merkbeleving te verbeteren en we optimaliseren je content om dit vervolgens te delen via Social Media. Je webshop wordt zodanig ingericht, dat de klant een bezoek als prettig ervaart, maar toch getriggerd wordt, over te gaan tot aankoop.

Dit kunt u van ons verwachten:

  • conversiegerichte webshop met functionaliteiten naar wens
  • keuze uit verschillende designtemplates
  • responsive design: geschikt voor desktop, tablet en mobiel
  • veiligheid d.m.v. de juiste certificaten
  • technisch optimaal vindbaar in Google
  • na oplevering eenvoudig zelf te beheren

Koppelingen

Om uw klanten van de beste service te voorzien en kosten te besparen is optimalisatie in al uw processen van belang. Koppelen of integratie helpt daar bij. Bijna alle moderne systemen hebben koppelingsfaciliteiten, de een wat beperkter dan de ander. Wij kunnen de mogelijkheid per leverancier voor u onderzoeken. Wij hebben een scala aan koppelingen klaar staan die voor u ingezet kunnen worden.

Afhankelijk van uw wensen en budget genereren wij diverse koppelingen op maat die net dat grote verschil kunnen maken en het gebruiksgemak voor u en uw klanten aanzienlijk kunnen verbeteren. De koppelingen beslaan diensten zoals automatisch logistieke integratie, verwerken van betalingen en transacties, voorraadbeheer en alles wat te pas komt bij een e-commerce website.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden, mail ons uw verzoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.