Hoewel het vaak wordt gezien als de nazorgfase, beginnen juist na een livegang vaak de interessante dingen: meten en weten, analyseren, bijsturen en aanvullen. Wij kunnen daarin elke wenselijke rol aannemen, van ondersteunend tot pro-actief. Naast de webhosting, het technisch onderhoud en de helpdesk staan we altijd paraat met advies en ondersteuning.

Roadmap: een blik in de toekomst

Om toekomstige ontwikkelingen te kunnen structureren is er de roadmap. We blikken samen vooruit naar de komende jaren en reserveren voldoende tijd om in dit gesprek(reeks) inzichten uit te wisselen. Vanuit de organisatie, vanuit ons vakgebied en vanuit de trends wordt een tijdlijn gemaakt. Behaalde en gestelde doelen, jaarlijkse zaken en andere informatie bundelen we in een infographic. Met alles op papier wordt niets gemist bij het maken van begrotingen en het managen van verwachtingen.

Webhosting

Er zijn bij ons diverse webhostingpakketten beschikbaar, samengesteld passend bij uw organisatie en type website. Wij zorgen ervoor dat u altijd online bent:

  • Onze servers staan op meerdere locaties
  • Dagelijkse back-ups staan klaar bij calamiteiten
  • Er is actieve monitoring op de servers
  • Snel respons
  • Kwalitatieve beveiliging (server beveiliging, firewall, beveiligingsupdates

Technisch beheer

Updates, beveiliging en uptime garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Continuïteit is van cruciaal belang en daar werken wij hard voor. Bugs worden uiteraard kosteloos opgelost binnen onze onderhoudscontracten. Is er iets ontstaan door derde-partij invloeden? Ook dan kunnen wij actief meekijken en waar wenselijk aan de slag. Daarnaast stellen wij waar nodig een testomgeving naast de website beschikbaar, waar vrij op geoefend en geëxperimenteerd kan worden.

Helpdesk

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 16:00 uur telefonisch, per mail en via Skype bereikbaar voor al uw vraagstukken. Responstijden zijn doorgaans binnen 48 uur reply, bij spoed binnen 24 uur en reguliere zaken binnen 5 werkdagen of volgens aangegeven planning indien toepasselijk. Afhankelijk van het servicelevel kunnen wij ook 24/7 klaarstaan voor support. Wilt u algemeen of verdiepend op de hoogte gebracht worden van bepaalde webzaken, dan verzorgen wij voor interactieve sessies en workshops (ook op locatie).