Diensten

Webhosting

Joomla hosting

Er zijn bij ons diverse Joomla webhostingpakketten beschikbaar, die samengesteld kunnen worden, passend bij jouw organisatie en type website. Joomla! is flexibel, schaalbaar en geschikt voor de wat complexere websites en portals. Wij faciliteren efficiënt een professionele website voor je met een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-pakketten van dit moment. Dit alles onder publieke licentie, wat de instap aantrekkelijk maakt. De enige kosten zijn onze uren. Je kunt klein beginnen en groot eindigen zonder van systeem te wisselen.

Wij zorgen ervoor dat je altijd online bent:

  • Onze servers staan op meerdere locaties
  • Dagelijkse back-ups staan klaar bij calamiteiten.
  • Er is actieve monitoring op de servers
  • Snelle respons
  • Kwalitatieve beveiliging (server beveiliging, firewall, beveiligingsupdates)

mod_pagespeed

Middels mod_pagespeed wordt de website geoptimaliseerd om verstuurd te worden naar een bezoeker. Bij de optimalisatie worden javascript bestanden samengevoegd/gecomprimeerd, afbeeldingen gecomprimeerd en ook gecached. Doordat de verschillende bestanden verkleind en geoptimaliseerd worden is de website 'lichter' waardoor de website dus ook sneller is.

PHP 7

Op ons hostingplatform maken wij ook gebruik van PHP 7, die in vergelijking met php 5.6 bijna 2 keer zo snel is in het uitvoeren van de code. Dit geeft een enorme boost in gebruikerservaring maar ook voor SEO. Omdat je website sneller is, kom je dus ook hoger in de google/bing ranking.

PHP FastCGI Process Manager (PHP-FPM)

 Dit is een alternatief FastCGI daemon voor PHP die het mogelijk maakt een website beter met 'zware lasten' om te laten gaan. PHP-FPM is sneller dan de 'traditionele' op CGI-gebaseerde methoden, zoals suPHP, voor multi-user PHP omgevingen. Jouw website kan bijvoorbeeld een piek in het verkeer ontvangen na in een tv-show gepresenteerd te zijn of wanneer er gelinkt wordt vanaf een populaire website.

Wordpress hosting

Wordpress is wereldwijd het meest gebruikte CMS voor zowel persoonlijke websites als voor grotere projecten. Wij doen er alles aan om de maximale bereikbaarheid van jouw Wordpress website te vergroten en te allen tijde live te houden. Jouw website is bij ons voorzien van de optimale snelheid, geavanceerde veiligheid, back-ups en we staan voor je klaar bij vragen of problemen, voor updates, voor meedenken en adviezen en meer.

Er zijn bij ons diverse Wordpress webhostingpakketten beschikbaar, die zo samengesteld worden dat ze optimaal passen bij jouw organisatie en type website.

Wij zorgen ervoor dat je altijd online bent:

  • Onze servers staan op meerdere locaties
  • Dagelijkse back-ups staan klaar bij calamiteiten.
  • Er is actieve monitoring op de servers
  • Snelle respons
  • Kwalitatieve beveiliging (server beveiliging, firewall, beveiligingsupdates)

Custom setups

Wij leveren de juiste samengestelde hosting pakketten voor website, e-mail systeem of applicatie. Heeft uw behoefte aan een specifieke hosting service? Wij bieden betrouwbare hosting oplossingen aan die precies aansluiten op uw behoefte en digitale applicatie. Er zijn geen limieten aan opslag en we streven naar maximale bereikbaarheid van uw website. Bovendien zijn onze SSD-schijven uitgerust met ongeëvenaarde laadtijden en selecteren wij de juiste SSL-certificaten voor u.

SSL certificaten

SSL-certificaten versleutelen dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet onderschept kunnen worden. Wilt u een SSL-certificaat of weet u niet wat voor SSL-certificaat u nodig heeft? Wij adviseren en leveren u de juiste certificaat aan voor uw website. Wij verzekeren uw domein van een beveiligde verbinding en uitgebreide validatie. Win de vertrouwen van uw bezoekers middels een SSL-certificaat en laat uw bezoekers weten dat ze op een veilig domein zitten, dit kunnen ze zien via uw groene adresbalk.

Certificaat zonder bedrijfsgegevens

Certificaten met domein validatie bevatten geen bedrijfsgegevens. Er wordt alleen gecontroleerd of de aanvrager controle heeft over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Het certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 128/256 bits encryptie

Validatie

De domeinvalidatie gebeurt door een validatiecode te sturen naar een e-mail adres op het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Voor deze domeinvalidatie zijn een aantal e-mailadressen toegestaan: admin, administrator, webmaster, hostmaster en postmaster@ van het domein waarvoor de aanvraag wordt gedaan. Daarnaast is het mogelijk om de adressen uit de domeinnaamhouder (whois) gegevens hier voor te gebruiken.

Certificaat met bedrijfsgegevens

De certificaten met organisatie validatie bevatten bedrijfsgegevens. De bezoekers van een website kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het certificaat opgenomen, maar komen niet prominent in beeld zoals dat bij certificaten met uitgebreide validatie het geval is.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld.

Certificaat voor e-commerce

Certificaten met uitgebreide validatie tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld. Voor sommige leverancier is het noodzakelijk dat er documenten worden ondertekend en ons worden toegestuurd.