Diensten - Webhosting

Joomla hosting

Joomla hosting

Er zijn bij ons diverse Joomla webhostingpakketten beschikbaar, die samengesteld kunnen worden, passend bij jouw organisatie en type website. Joomla! is flexibel, schaalbaar en geschikt voor de wat complexere websites en portals. Wij faciliteren efficiënt een professionele website voor je met een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-pakketten van dit moment. Dit alles onder publieke licentie, wat de instap aantrekkelijk maakt. De enige kosten zijn onze uren. Je kunt klein beginnen en groot eindigen zonder van systeem te wisselen.

Wij zorgen ervoor dat je altijd online bent:

  • Onze servers staan op meerdere locaties
  • Dagelijkse back-ups staan klaar bij calamiteiten.
  • Er is actieve monitoring op de servers
  • Snelle respons
  • Kwalitatieve beveiliging (server beveiliging, firewall, beveiligingsupdates)

mod_pagespeed

Middels mod_pagespeed wordt de website geoptimaliseerd om verstuurd te worden naar een bezoeker. Bij de optimalisatie worden javascript bestanden samengevoegd/gecomprimeerd, afbeeldingen gecomprimeerd en ook gecached. Doordat de verschillende bestanden verkleind en geoptimaliseerd worden is de website 'lichter' waardoor de website dus ook sneller is.

PHP 7

Op ons hostingplatform maken wij ook gebruik van PHP 7, die in vergelijking met php 5.6 bijna 2 keer zo snel is in het uitvoeren van de code. Dit geeft een enorme boost in gebruikerservaring maar ook voor SEO. Omdat je website sneller is, kom je dus ook hoger in de google/bing ranking.

PHP FastCGI Process Manager (PHP-FPM)

 Dit is een alternatief FastCGI daemon voor PHP die het mogelijk maakt een website beter met 'zware lasten' om te laten gaan. PHP-FPM is sneller dan de 'traditionele' op CGI-gebaseerde methoden, zoals suPHP, voor multi-user PHP omgevingen. Jouw website kan bijvoorbeeld een piek in het verkeer ontvangen na in een tv-show gepresenteerd te zijn of wanneer er gelinkt wordt vanaf een populaire website.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  • Hosting