Diensten - Webhosting

SSL certificaten

SSL certificaten

SSL-certificaten versleutelen dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet onderschept kunnen worden. Wilt u een SSL-certificaat of weet u niet wat voor SSL-certificaat u nodig heeft? Wij adviseren en leveren u de juiste certificaat aan voor uw website. Wij verzekeren uw domein van een beveiligde verbinding en uitgebreide validatie. Win de vertrouwen van uw bezoekers middels een SSL-certificaat en laat uw bezoekers weten dat ze op een veilig domein zitten, dit kunnen ze zien via uw groene adresbalk.

Certificaat zonder bedrijfsgegevens

Certificaten met domein validatie bevatten geen bedrijfsgegevens. Er wordt alleen gecontroleerd of de aanvrager controle heeft over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Het certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 128/256 bits encryptie

Validatie

De domeinvalidatie gebeurt door een validatiecode te sturen naar een e-mail adres op het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Voor deze domeinvalidatie zijn een aantal e-mailadressen toegestaan: admin, administrator, webmaster, hostmaster en postmaster@ van het domein waarvoor de aanvraag wordt gedaan. Daarnaast is het mogelijk om de adressen uit de domeinnaamhouder (whois) gegevens hier voor te gebruiken.

Certificaat met bedrijfsgegevens

De certificaten met organisatie validatie bevatten bedrijfsgegevens. De bezoekers van een website kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het certificaat opgenomen, maar komen niet prominent in beeld zoals dat bij certificaten met uitgebreide validatie het geval is.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld.

Certificaat voor e-commerce

Certificaten met uitgebreide validatie tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld. Voor sommige leverancier is het noodzakelijk dat er documenten worden ondertekend en ons worden toegestuurd.

 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  • SSL
  • Certificaten
  • Veilig
  • Browsen
  • Beveiliging
  • Vertrouwd