Koppelingen

Realtime 1-way en 2-way middleware om je pakketten te laten communiceren.

Breng al je bedrijfsadministratie en klantgegevens op één centrale plek. Ons CRM is snel, flexibel en kan naar wens integreren met derde partijen zodat je alles binnen handbereik hebt en o.a. je sales-, of klanten-, of ledenwervingsprocessen kunt opdrijven.

CRM koppelen met website

Plaats aanmeldingen op events en nieuwsbrieven direct als leads in het CRM of meld je contacten direct aan voor je nieuwsbrieven. Door slimme filters en selecties te maken kun je gericht en efficiënt marketen.
Het is ook mogelijk om contact-, lidmaatschaps- en vraagformulieren aan het CRM te koppelen. Je bouwt daarmee een dossier op bij je contacten en daarbij een rijke kennisbank.

CRM koppelen met webshop

Door de bestellingen naar je CRM weg te laten schrijven kun je rapportages maken over populaire artikelen en daar je marketing handig op aanpassen. Ook kan het CRM een doorgeefluik (of zgn middleware) zijn naar externe administratie- of voorraadsoftware.

CRM koppelen aan ledenadministratie

Ledenadministratie uitbreiden naar volledige dossiers met uitgebreide profielinformatie? Dat kan! We gebruiken de basisgegevens en weerspiegelen deze in ons CRM. Daarin kun je naar wens velden aanmaken om een volledig plaatje te krijgen van jouw informatiebehoefte. 

CRM koppelen met boekhouding

Bespaar tijd door het CRM ook aan je boekhoudpakket te koppelen. Alle facturen en bestellingen worden eenvoudig gesynchroniseerd zodat je altijd een kloppend overzicht hebt van de omzet.
Koppelingen die klaarstaan:

  • Unit4 - Multivers
  • E-boekhouden
  • Microsoft Dynamics
     

Zelf ontdekken?
Vraag een adviesgesprek aan op bij ons op kantoor of bij jou op locatie en we begeleiden je erdoorheen!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  • Websites
  • Koppeling
  • CRM
  • boekhouding