Acymailing - Wijzig abbonee lijst

Je maakt gebruik van AcyMailing en wilt gebruikers toevoegen aan een andere lijst of verwijderen van een lijst?
Volg dan onderstaande stappen:

1. Log in op de backend van de website.
  2. Navigeer naar het menu-item AcyMailing in het admin menu en klik op Gebruikers.
  3. Filter op een lijst/status indien gewenst en selecteer de gebruiker(s) die je wilt toewijzen aan een andere lijst of die je wilt verwijderen van een lijst.
  4. In de actiebalk bovenin (onder het admin menu) zie je de de knop "Actie". Klik daar op.
  5. Selecteer in de dropdown voor de optie "Mailing lijst".
  6. In de volgende dropdown selecteer je de lijst.

Na de afronding van de actie krijg je in beeld een korte samenvatting. De gebruikers zijn nu bewerkt.