De Bok advocaten

De Bok (voluit De Bok Roijers Gasseling advocaten) is een advocatenbureau gevestigd in Rotterdam en staat bekend om hun doortastende en oplossingsgerichte aanpak. Hun ervaren advocaten bieden juridisch advies en procederen namens ondernemingen en ondernemers in zowel Nederland als internationaal. Ze werken nauw samen met externe dienstverleners zoals accountants, belastingadviseurs en notarissen om een onafhankelijk advies te waarborgen. Het team van specialisten werkt graag met hun klanten aan praktische oplossingen.

Case info

  • Opdrachtgever:De Bok advocaten
  • Samenwerking sinds:2010

Wij hebben ze geholpen met

De Bok is als Rotterdams advocatenkantoor gebaat bij snel schakelen, in de samenwerking speelt persoonlijk contact een belangrijke rol. Eenvoudig aanschuiven, gezamenlijk zaken bekijken op groot scherm en een lekker kopje koffie maakt alles makkelijker!

Een van de belangrijkste punten van de website van de Bok is de presentatie van het team en de expertises van de advocaten. Als bezoeker zie je snel met wie je te maken hebt of wie je kunt aanspreken bij vraagstukken.

Een nieuwe website is leuk, maar deze moet ook voor je werken. Om dit te borgen houden we ook de vindbaarheid en conversieratio in de gaten. Meten is weten!

De Bok kwam bij ons met de vraag om een volledig nieuwe website te ontwikkelen en een rebranding uit te voeren. Het verouderde logo, de typografie, huisstijl en tone of voice van het bedrijf waren toe aan een frisse wind en wij stonden paraat om hierbij te helpen. Samen hebben we gewerkt aan de online aanwezigheid van het bedrijf door dit te verbeteren en de merkidentiteit te versterken.

Bij het ontwerpen van een nieuw logo volgen we een gestructureerde aanpak. We beginnen met een intake om de gedachte achter het ontwerp en het DNA van de organisatie in kaart te brengen. Hieruit volgt een reeks visuele voorstellen in de vorm van negen ruwe concepten. Elk concept bevat een verschillende optie voor het ontwerp van het logo, gebaseerd op de besproken input en richtlijnen.

Vervolgens presenteren we de concepten aan de opdrachtgever en vragen we om feedback. Op basis van deze feedback selecteren we de drie meest passende ontwerpen. Deze selectie spreken we door en we begeleiden bij het maken van de definitieve keuze.

Tenslotte werken we samen met de opdrachtgever om het gekozen ontwerp verder te verfijnen en te optimaliseren tot het uiteindelijke logo. Deze leveren we op in verschillende samenstellingen, composities en formaten. Door deze werkwijze kunnen we een logo ontwerpen dat zowel visueel aantrekkelijk is als betekenisvol en de identiteit van het bedrijf perfect uitdraagt.

Na het kiezen van een nieuw logo werd er een geheel nieuwe huisstijl ontworpen en werden de website en app ontwikkeld om de presentatie van de advocaten te verbeteren en het contact met klanten en collega’s te vergemakkelijken. Het resultaat was een moderne website met mooie visuals en persoonlijke informatie over de advocaten van De Bok. 

De samenwerking zorgde ervoor dat De Bok zich kon profileren op het web en een plek kon creëren waar ze konden laten zien wat ze doen. Het register van zaken waar ze aan werken en hebben gewerkt, geeft klanten inzicht in de expertise van het bedrijf. Ook zijn de vindbaarheid en flexibiliteit verbeterd, waardoor klanten nu gemakkelijk contact kunnen opnemen en gebruik kunnen maken van de diensten van De Bok.

Als lid van JCA International boekt De Bok internationaal succes en kan het bedrijf grensoverschrijdende zaken afhandelen.

De Bok kon een app als extra instrument in de communicatie goed gebruiken als verlengstuk van de website. Als klant heb je eenvoudig de meest recente ontwikkelingen en het team in handbereik. Je kunt makkelijk contact maken met een advocaat.

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland