Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een lijst met vaak voorkomende vragen waarop een antwoord wordt gegeven.

Er is dan iets mis gegaan bij het opslaan van de wijzigingen.

Dit kan gebeuren doordat er bijvoorbeeld PHP code gebruikt wordt in een formulier.
Verschillende beveiligingslagen op ons productieplatform weerhouden dan de mogelijkheid om op te slaan.

Indien een wijziging nodig is op z'n formulier, vragen we je contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een simpel artikel ziet er soms wat saai uit en voorkomt je om de aandacht van de bezoekers te houden of wil je met wat illustraties de tekst opleuken. Maar hoe doe je dat als je geen pagebuilder gebruikt (een gewone editor dus)? Via content templates.

Op 12-12-2022 hebben wij spoed onderhoud gepleegd.

Hierdoor kan het zijn dat je mail verhuisd is.

Je dient de mail opnieuw in te stellen naar imap.allinonesoftware.com en smtp.allinonesoftware.com.
Mocht je niet weten waar je dit aanpast of heb je hier hulp bij nodig bel ons dan op 085-4444134.

Via https://web-4.allinonesoftware.com/roundcube/ kan je direct via de webmail je mailbox(en) inzien zonder onze assistentie.

Een afloopgebied is de ruimte dat zich bevindt rondom het daadwerkelijke eindformaat van het drukwerk waarin het ontwerp als het ware over de rand doorloopt. Deze afloop is nodig voor het snijproces bij de drukker. Dit is belangrijk omdat de drukker niet op de millimeter precies kan snijden. Wanneer je geen afloop hebt toegevoegd is er dus een kans dat er een witte rand zichtbaar wordt. Wij raden aan om altijd een afloop gebied van 3 millimeter in te stellen bij je drukbestand die je van plan bent op te sturen naar een drukker. Bij een ontwerp die niet voor de drukkerij bestemd is, is het instelleen van een afloopgebied niet nodig.

Wanneer het ontwerp wordt geëxporteerd tot een pdf is de afloop nog zichtbaar, het lijkt nu alsof de randen verder doorlopen. Maak je daar geen zorgen over, bij de drukker wordt dat er netjes afgesneden tot het formaat waarin het bestand is opgeslagen.

Soms is een link wel erg lang en zou je die willen verkorten voor het gemak maar moet de lange link nog wel aanwezig blijven voor zoekmachines. Het makkelijkste is om dan een doorverwijzing te maken.

Je maakt gebruik van AcyMailing en wilt een nieuwsbrief versturen, dan moet je die ook onderwerpen aan een zogeheten spamtest.

Er zijn verschillende manieren om bewegingseffecten toe te voegen aan je website. Hieronder een voorbeeld zoals dat mogelijk is bij VMCE.

Soms wil je van een simpele link (of een ander element) een knop maken. Dat kan gedaan worden door een class toe te voegen aan het element.

Je maakt gebruik van AcyMailing en wilt gebruikers toevoegen aan een andere lijst of verwijderen van een lijst?
Volg dan onderstaande stappen:

In Phoca Gallery kun je fotoalbums beheren en daarvoor moet je uiteraard foto's kunnen uploaden. Met onderstaande stappen gaat dat lukken.

Het is niet toegestaan om zomaar nieuwsbrieven te versturen naar e-mailadressen die zich er niet op ingeschreven hebben. Om dit te registreren kunnen gebruikers bevestigen dat ze zich ingeschreven hebben middels een bevestigingsmail die gestuurd kan worden. Wanneer een gebruiker zichzelf inschrijft op de website is dit bijna altijd automatisch geregeld.

Je maakt gebruik van AcyMailing en wilt je abonneelijst updaten of aanvullen?
Volg dan onderstaande stappen:

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland