Workshop als startpunt

Versterk juist nú de band met de achterban. IDN helpt te beginnen!

De coronacrisis heeft momenteel een enorme impact op iedereen. Organisaties staan juist nú voor extra grote uitdagingen. Er spelen veel vragen, waaronder: hoe zorg ik voor een effectieve communicatie met de doelgroepen nu iedereen thuiswerkt en men elkaar minder treft? Hoe zorg ik er voor dat mijn organisatie relevant blijft tussen al het aanbod waarop mensen kunnen zoeken? Wordt het tijd voor een online event? Wie kan mij helpen met het maken van extra nieuwsbrieven infographics en video's om de doelgroepen meer betrokken te houden. Hoe hou ik mijn medewerkers en vrijwilligers betrokken? Vraagstukken waarbij iedereen wel wat hulp kan gebruiken. Zou ook jij hier graag hulp bij willen krijgen?, vraag dan onderaan deze pagina meteen de workshop aan!

idn communitymanagement

We hebben goede ervaringen met de workshop op afstand. Ze zijn veilig, laagdrempelig en informatief. Lees hieronder wat anderen van de workshops vonden.


Stichting Present oriënteert zich op Google Grants

Gedurende de workshop met Stichting Present hebben we besproken wat SEO en SEA inhouden en uitgelegd wat de mogelijkheden zijn m.b.t. van het Google Grants programma voor Not-for-profit organisaties met ambitie. Met name zijn we ingegaan op hoe je invulling moet zou kunnen geven aan het aantrekkelijke maandelijks gratis advertentiebudget van €10.000,-, je moet er wel wat voor doen! Er is besproken hoe de website gebruiksvriendelijker gemaakt kan worden. Tot slot hebben we het gehad over het gebruik van diverse sociale media kanalen: hoe maak je een post die zo veel mogelijk mensen uit de doelgroep bereikt en hoe is de synergie tussen de sociale media kanalen en de website optimaal te benutten?

“Ik vond de workshop verhelderd en duidelijk. Jullie hadden het goed voorbereid door onze website van de te voren te bekijken en hier verbeterpunten voor te geven. Alles was goed te volgen en er was genoeg ruimte voor vragen of opmerkingen. Prettige overdracht van informatie en persoonlijk toegespitst op ons. Bedankt!”, aldus Marit van Stichting Present Rotterdam.

Vereniging Elektrische Rijders wil online kanalen elkaar laten versterken

Internetdiensten Nederland heeft de Vereniging Elektrische Rijders uitgenodigd voor een online workshop waarbij de website en social media resultaten zijn besproken. Hierbij heeft de vereniging tips & tricks meegekregen om het online domein te verbeteren. Zo worden de website en social media van de Vereniging Elektrische Rijders goed bijgehouden, maar kan de koppeling tussen beide kanalen versterkt worden. Daarnaast heeft de VER een ontzettend handige app ‘de EV helpdesk’, die nog meer gebruikers kan gebruiken! Internetdiensten Nederland heeft met diverse tips en invalshoeken geprobeerd om deze doelstelling inzichtelijk en behapbaar te maken. Na een leuke sessie heeft de VER weer fris en duidelijk voor ogen waar een verbeterslag behaald kan worden.

Voedselcentrum Isaak en de Schittering wil betere afstemming website met socials

Voedselcentrum Isaak en de Schittering heeft een workshop bij ons gevolgd. Ze kregen verschillende concrete tips om de website te verbeteren. Daarnaast is besproken hoe de website en facebookpagina meer op elkaar afgestemd kunnen worden om zo synergie te creëren tussen beide kanalen. Tevens is een SEO-onderzoek uitgevoerd waarmee de SEO snel verbeterd zou kunnen worden voor specifieke trefwoorden waarop hun doelgroepen zoeken op het internet. Het Voedselcentrum kan na verwerking weer sneller gevonden worden om zo nóg meer mensen te kunnen helpen


Workshop én een maand begeleiding, voor weer een volgende stap!

Internetdiensten Nederland biedt gratis workshops aan om je een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. Vooraf aan deze workshop wordt de belangrijkste uitdagingen achterhaald en inzichtelijk gemaakt. Via een inspirerende sessie op afstand dragen wij concrete handvatten aan om aan de slag te gaan.

Om na de workshop op gang te blijven bieden we ook nog eens een maand lang aanvullende begeleiding.

Met onze ervaring in community management zit je goed voor wéér een volgende stap!

Wil je ook meteen doorpakken met een inspirerende en leerzame workshop op afstand? Maak er meteen werk van en mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
OBI4wan partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland