Webcare & Social media

Social media maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze een groot bereik te krijgen voor een merk of initiatief. Wil jij zichtbaarder worden met jouw merk of missie op social media en ben je op zoek naar een partner die je daarbij kan helpen? Dan ben je bij IDN aan het goede adres! Op basis van jouw vraagstuk stellen wij hét perfecte pakket voor je samen. We zetten  er op in je aanwezigheid en bereik op social media te versterken en te laten groeien. Trigger je doelgroep en hou ze vast met innovatieve en creatieve content die boeit!

  • Bereik
  • Centraal geregeld met OBI4wan
  • IDN als contentpartner
  • Rapportages
  • Meetbare resultaten

Geen tijd of zin om je kanalen dagelijks te beheren? Geen probleem! IDN verzamelt of creëert de content voor je en handelt de reacties af.
We gaan graag met je op zoek naar mooie inhakers en maken mindmaps voor je contentkalender. Alles om je visie tot leven te brengen op de diverse platformen. Met een communicatieplan leggen we vast hoe we dit doen. 

Wil je meer synergie tussen al jouw uitingen? Wij helpen je website, nieuwsbrieven, social media en andere kanalen beter op elkaar af te stemmen voor optimaal bereik en een positieve (merk)beleving. Wij houden dagelijks jouw kanalen in de gaten en zoeken betrokkenheid op door het gesprek aan te gaan. Interactie is tenslotte de belangrijkste connectie tussen je merk en de doelgroep.

Waar ga je voor? 10 of 1.000 views, likes, follows of reacties? Natuurlijk wil je altijd meer! Dat je doe je door eerst de juiste content te maken voor je publiek. Vervolgens publiceer je dit op het goede moment op je socialmediakanalen voor een optimaal bereik. IDN helpt je dit op een goede manier af te stemmen en kan voor je schrijven, voorzien in knappe visuals, dynamische infographics en boeiende videoclips. Daarbij meten we wat trending is en wat werkt. Content is KING!

Het seperaat runnen van diverse socialmediakanalen kan de redactie kostbare tijd vergen. Toch wil je niets missen op social media omdat je juist daar je publiek kunt bereiken en binden. IDN werkt met het socialmediaplatform van OBI4wan en centraliseert daar je kanalen op één plek. Vanuit de tool zend je niet alleen, maar je ontvangt ook alles in gebundelde communicatiestromen. Alleen dat bespaart al tijd en kosten, maar volledig uitbesteden kan natuurlijk ook.


Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland