Webdesign

Sinds 2002 ontwerpen we en bouwen we websites voor een brede groep opdrachtgevers die we koesteren. Daar liggen onze roots.

Die kennis en ervaring vertalen zich in professionele, pragmatische en brede oplossingen uitgevoerd door een team van doorgewinterde experts in Joomla! en Wordpress. IDN biedt je als full service internetbureau alles onder één dak: de know-how, oog voor design, presentatie, gebruiksvriendelijkheid, marketing, vindbaarheid en korte lijnen in de afstemming. 

We ontwerpen zelf, maar kunnen ook gebruik maken van de premium templates van partner Rockettheme of Joomshaper.

  • Concept & visualisatie
  • Ontwerp & UX
  • Realisatie
  • Beheer, onderhoud & service
  • Hosting
  • Ondersteuning
  • Doorontwikkeling

Joomla! is al sinds het Mambo-tijdperk ons open source CMS bij voorkeur. Ideaal omdat het flexibiliteit en schaalbaarheid biedt, waardoor het als oplossing breed inzetbaar is. Wij faciliteren snel en efficiënt een professionele website voor jouw organisatie op een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-pakketten van dit moment. Merken als Coca Cola, MTV en Linux draaien op Joomla!

Het gebruiksgemak van Wordpress is uitmuntend, het is niet voor niets het meest gebruikte CMS wereldwijd. Voor kleinschalige en pragmatische websites een geschikte oplossing bij uitstek. Wij helpen je graag met het opzetten, customizen, ontwerpen en met het nodige onderhoud van je Wordpress website.

Als je op je website afgeschermde toegang zoekt voor leden, webredactie, bestuur of werkgroepen (intranet), dan richten we dit voor je in. Wil je je gegevens uitwisselen met een extern pakket zoals een CRM of ledenadministratie, dan kunnen we die verbinding ook realiseren d.m.v. beheerde koppelingen. Deze koppelingen beslaan data-uitwisseling (formulieren, evenementen), logistiek, verwerken van transacties en voorraadbeheer.

Aankopen worden meer en meer vanuit huis besteld. Een gebruiksvriendelijke webshop of simpel bestelproces dat aansluit op de behoefte van je doelgroep is daarom onmisbaar. Wij zitten graag met je om de tafel om te sparren over de mogelijkheden van je (nieuwe) e-commercewebsite- of oplossing. Wij bieden je shoppers een gemakkelijke en snelle manier om jouw producten online te bestellen. Dit ondersteunen we met alle randfaciliteiten, van veiligheid tot een passende paymentprovider.

Een werkbaar en veilig CMS vergt onderhoud. IDN regelt de domein-, web- en e-mailhosting, de nodige updates en het technisch onderhoud achter de schermen om je website goed draaiende te houden. Je krijgt daarbij onze helpdesk ter beschikking voor al je vragen. Bij de hosting bieden we altijd een passend SSL-certificaat zodat jouw datastromen versleuteld en beveiligd zijn.

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland