NieuwsIDN Nieuws

IDN Nieuws

We houden je graag op de hoogte van waar we ons mee bezig houden. Zie je iets waar je meer van wil weten of heb je andere vragen? Laat het ons weten! We vinden het altijd leuk om er meer te vertellen, h.e.a. uit te zoeken en vrijblijvend met je te sparren om plannen aan te scherpen. Dat kan voor een eerste schets ook efficiënt als collega op afstand!

We zitten al weer een paar weken in het nieuwe jaar. Qua trends voor dit jaar kijken we naar AI en social media. Op die laatste haken we in, want hoe kun jij effectief meeliften om te groeien? We vertellen je er graag over.

Als e-Commerce ondernemer wil je graag dat je bedrijf op rolletjes loopt. Met verschillende platformen kun je jouw webshop zo groots en uitgebreid maken als je wil. Hierdoor ga je misschien wel wat basiszaken over het hoofd zien. We kijken daarom naar een aantal punten die ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf minder effectief loopt. 

Social media speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven en heeft ook zijn weg gevonden naar de zorgsector. Het gebruik van social media in de zorg kan de manier waarop patiënten en zorgverleners met elkaar communiceren, verbeteren. Het biedt kansen om patiënten beter te betrekken bij hun behandeling, informatie te delen en te verspreiden en de kwaliteit van zorg te verbeteren. In dit artikel zullen we enkele voorbeelden bespreken van hoe social media de zorg kan verbeteren.

Onderzoek toont aan dat een vertraging van 2 seconde tot 7% minder conversie leidt. De snelheid van je webshop heeft dus niet alleen invloed op de algehele gebruikerservaring van je (potentiële) klant, maar ook op jouw omzet. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om de snelheid van je WooCommerce webshop te verbeteren

Bij Kolster BV Plants & Flowers bleef een opstart van Google Ads lang liggen, ze kwamen er niet aan toe en vonden het ook te specialistisch. Er lagen wel duidelijke kansen om bij de zoekresultaten van mensen die zochten naar hun soort producten en diensten te adverteren.

Met behulp van een strippenkaart wordt een begin gemaakt en een werkstructuur opgezet waarmee getest en geleerd kan worden, ook nog  eens tegen aanzienlijk lagere kosten dan wanneer ze het zelf zouden doen.

Meer weten of advies inwinnen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WooCommerce is een van de meest populaire webshop plug-ins van Wordpress. Zeker voor kleine en middelgrote webshops is deze software een goede optie. Maar waarom eigenlijk?

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland