Ontwerp

IDN staat voor je klaar om je corporate identity (huisstijl) te realiseren, door te ontwikkelen of uit te breiden met diverse DTP werkzaamheden.

DTP staat voor desktoppublishing en is de noemer voor de creatie van materialen voorafgaand aan de publicatie. Denk aan visitekaarten, flyers, folders of ander promotioneel design- en drukwerk. 

  • Ervaren DTP'ers
  • Synergie met social media & website
  • Professioneel geregeld
  • Structuur via styleguide / styletile

Een goede eerste indruk is essentieel, deze is immers blijvend. Je moet als organisatie dus in positieve zin blijven hangen bij je doelgroep. Een logo moet daarom herkenbaar en tijdloos zijn. Daarnaast is een logo allang niet alleen meer iets voor op een visitekaart of briefpapier, het moet ook goed te gebruiken zijn op social media. Een beeldmerk moet als label dienen. IDN helpt je met de filosofie, de creatie en het uitrollen.

Logo, check? Dan dient deze verwerkt te worden in diverse elementen die je als organisatie dagelijks gebruikt. Of het nu gaat om visitekaartjes, online gebruik (social media, avatars), promotiematerialen of op werkkleding, een huisstijl toont professionaliteit en laat zien wie je bent. Wanneer dit nog ontbreekt, nog niet volledig de 'spelregels' vertelt of vernieuwd dient te worden, kunnen we je helpen. Een stijlgids brengt bijvoorbeeld orde en consistentie. Ook voor derden die met uw beeld- en woordmerk aan de haal gaan.

Huisstijl in orde? Dan over naar naamsbekendheid! Passend bij je DNA en ambities leveren al jouw digitale promotieproducten drukklaar aan. Zo zijn wij ook op dit vlak van dienst bij de verspreiding van jouw identiteit, evenementen, beurzen of open dagen. Of het gaat om vlaggen, zuilen, usb-sticks of stickers. We ontzorgen je door jouw communicatieve uitingen professioneel te stroomlijnen.

Omdat promotiematerialen aandacht trekken en daarmee een belangrijk ingrediënt vormen voor naamsbekendheid, begeleiden we je graag bij de selectie. Daarbij letten we op de volgende pijlers:

1. Past het bij het bedrijfsbeeld?
2. Wat is het resultaat dat bereikt moet worden?
3. Komt de informatie op het promotiemateriaal goed over?
4. Schikt de grootte en leesbaarheid voor jouw doelgroep?
5. Past het bij de dienst- of productpresentatie?
6. Is het voorzien van een verzorgd uiterlijk?
7. Is de gekozen oplossing duurzaam?

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland