MarketingMarketing voor meer conversie

De wereld van online marketing is constant in beweging en beweegt snel! Om hier succesvol te zijn stem je de juiste kanalen af die zorgen voor het behalen van je doelen. IDN adviseert en ondersteunt je hierbij, of het nu gaat om naamsbekendheid, meer traffic of conversie. De samenwerking tussen de verschillende marketingvormen is essentieel en kan indien goed ingezet voor een multiplier effect zorgen. Kies ervoor om dit bij ons in goede handen te laten. Dan kun jij de juiste focus leggen op kernactiviteiten.

  • Constante innovatie
  • Groeiende markt & publiek
  • Eenvoudig bereik
  • Efficiënte campagnes
  • Conversiegericht & meetbaar 

Google Grants, hoe werkt dat? Als je je als non-profit organisatie aan bepaalde richtlijnen en regels voldoet, kom je in aanmerking voor een maandelijks advertentiebudget van 10.000 dollar in Euro's. Je krijgt de mogelijkheid om dit budget in te zetten bij het adverteren via Google. Daarbij kun je deze advertenties zo inrichten dat het jouw organisatie meer bereik, impact, donaties en aanmeldingen oplevert. We vertellen er graag meer over, maak een afspraak en meld je aan voor de leerzame IDN Google Grants workshop!

Meer informatie

Bij IDN kunnen we je zowel conceptueel als uitvoerend helpen met push- en pull-marketing. We laten je website voor je werken in combinatie met SEO, Google Ads, contentschrijven, conversieoptimalisatie, social-mediakanalen en nieuwsbrieven. Daarbij werken we constant aan de synergie en vinden we het belangrijk om alles SMART voor je te formuleren en te rapporteren.

Soms wordt onderschat hoe essentieel een goede planning is voor het managen van je projecten en de marketing die daarbij hoort. Wanneer verwacht je wat terug in je proces? Bij het managen van complexe projecten die verschillende deelprocessen bevatten biedt de roadmap een uitstekende oplossing. Een roadmap is simpel, visueel en biedt in één oogopslag zicht op mijlpalen en doelen.

Klaar voor een praktijkgerichte bijscholing of wil je meer marketingkennis vergaren om je diensten te verbeteren of uit te breiden? Wij bieden individueel en in teamverband leerzame workshops aan met invulling naar keuze. Tijdens een workshop word je intensief betrokken middels discussies, oefenen en verbeteren van je vaardigheden en kennis met ruimte voor eigen inbreng en praktijkgerichte voorbeelden.

Nieuwsbrieven vormen een belangrijk informatie-, bindings- en conversiemiddel voor je relaties. Ideaal om het meeste uit je klantenbestand te halen en om in te spelen op actualiteiten. Met het segmenteren van je doelgroepen benader je gericht je doelgroepen, informeer je ze en nodig je ze uit naar je website. IDN faciliteert in Mailchimp en Acymailing, ondersteunt je in het opzetten van een responsive template en desgewenst voeren we de eindredactie.

Weet waar je staat in de markt, kennis is macht! Daarom voorzien we je dagelijks, wekelijks of maandelijks van rapportages per PDF met informatie over je zoekwoorden, bereik, concurrentie, activiteiten en kansen. Laagdrempelig je beweging zien in Google, je bereik op social media, heatmaps van bezoekers en klikgedrag, we duiken graag in de data en vertellen we hoe het nog beter kan!

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland