Jeugdhulp Friesland, app voor de jeugdzorg

Jeugdhulp Friesland maakt het verschil in het leven van kwetsbare kinderen en gezinnen door het gewone, zo optimaal mogelijke leven van een kind of jongere, te herstellen zonder dat er nog professionele hulp nodig is. Voor evenwichtig leven voor ieder kind. In de jeugdhulp app vind je verwijzing naar relevante social media kanalen, informatie voor pleegouders, pleeggezinnen, overzicht van verwijzers, nieuws en activiteiten.

Blijf top of mind bij jouw doelgroepen via de app en investeer op een laagdrempelige manier in de binding met jouw klanten, professionals, vrijwilligers of donateurs. Met behulp van o.a. pushnotificaties, de toepassing van geolocatie, het verstrekken van handzame informatie en het bieden van handige interactieve features in de app blijf je dicht bij je achterban. Een mobiele app is vaak een kleine doch essentiële schakel in je communicatie.

Case info

  • Opdrachtgever:Jeugdhulp Friesland
  • Samenwerking sinds:2022

Wij hebben ze geholpen met

Als pleegouder vind je via de app makkelijk je weg naar de informatie die je zoekt. Herkenning van de situatie en passend zorgaanbod of antwoord naar de hulpvraag zorgen voor een snelle oplossing. Ook het overzicht van verwijzers speelt een belangrijke rol bij het vinden van de juiste zorg. 

Laat je app ontwerpen en app bouwen bij IDN. In iteraties werken we toe naar de app via een ontwikkelomgeving waar je alles mee kunt volgen.

Vervolgens staan we klaar voor onderhoud, doorontwikkeling en ondersteuning van jullie app.

De app beheer omgeving stelt je in staat zelf de inhoud van de app gemakkelijk aan te maken en te wijzigen.

Daarnaast biedt het built-in CMS (Content management systeem) interessante inzichten in statistieken over welke blokken er worden bekeken, hoeveel downloads er zijn en meer over jullie app!

Binnen de mobiele applicatie zetten we de navigatiepaden en content structuur klaar. Daarna heb je de keuze om het zelf te vullen of ook dit uit te besteden. Dan zetten wij de applicatie ook inhoudelijk voor je klaar. Denk aan nieuws, events (bijeenkomsten, themadagen & trainingen) en overzicht van verwijzers in de app.

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland