Pleegzorg Sterk Huis, app voor de pleegzorg

Ieder kind heeft het recht om op te groeien in een gezin. Maar soms kan een kind voor korte of langere tijd niet thuis wonen. Pleegzorg Sterk Huis zoekt voor deze kinderen een pleeggezin waar ze rust en veiligheid vinden en zich kunnen ontwikkelen. In de pleegzorg app vind je onder andere informatie voor pleegouders, pleegkinderen, verwijzers, over matching, nieuwsberichten en activiteiten.

Blijf top of mind bij jouw doelgroepen en investeer op een laagdrempelige manier in de binding met jouw klanten, professionals, vrijwilligers of donateurs. Met behulp van o.a. pushnotificaties, de toepassing van geolocatie, het verstrekken van handzame informatie en het bieden van handige interactieve features via de app blijf je dicht bij je achterban. Een mobiele pleegzorg app is vaak een kleine doch essentiële schakel in je communicatie.

Case info

  • Opdrachtgever:Pleegzorg Sterk Huis
  • Samenwerking sinds:2022

Wij hebben ze geholpen met

Binnen de mobiele applicatie zetten we de navigatiepaden en content structuur klaar. Daarna heb je de keuze om het zelf te vullen of ook dit uit te besteden. Dan zetten wij de applicatie ook inhoudelijk voor je klaar. Denk aan nieuws, events (bijeenkomsten, themadagen & trainingen) en overzicht van verwijzers in de app.

Gemakkelijk zelf de inhoud van je app beheren? De app beheer omgeving stelt je in staat de inhoud van de applicatie gemakkelijk aan te maken en te wijzigen.

Daarnaast biedt het built-in CMS (Content management systeem) interessante inzichten in statistieken over welke blokken er worden bekeken, hoeveel downloads er zijn en meer over jullie app!

Laat je communicatie appplicatie ontwerpen en realiseren bij IDN. In stappen werken we toe naar de app via een ontwikkelomgeving waar je alles mee kunt volgen.

Vervolgens staan we klaar voor onderhoud, doorontwikkeling en ondersteuning aan de ontwikkelde app.

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland