Vismans Deurwaarders & Incasso

Door een referentie van één van onze vroegste opdrachtgevers, De Bok advocaten, zijn we in contact gekomen met Vismans Deurwaarders & Incasso. Na een leuke kennismaking en een korte pitch was de opdracht duidelijk: een moderne responsive website als startpunt van een brede en dynamische samenwerking. Informatievoorziening en vindbaarheid staan centraal, samen met een gedegen uitstraling via nieuwsbrieven en social media. 

Case info

  • Opdrachtgever:Vismans Deurwaarders & Incasso
  • Samenwerking sinds:2016

Wij hebben ze geholpen met

We hebben de nieuwe responsive website voor Vismans Deurwaarders & Incasso gerealiseerd. Met een dynamische allure en een duidelijke informatiestructuur is de website geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobile. Daarnaast is het belangrijk dat de website op de juiste zoektermen vindbaar blijft, ingericht is op conversie én eenvoudig toegankelijk is voor de uiteenlopende doelgroepen. Eyecatcher is de homepage, deze toont in een overzicht wat de kernwaarden, diensten en focus zijn van de organisatie.

Voor incasso’s kun je, net als de belastingdienst, helaas niets echt leuker maken. Makkelijker kan wel!  Daarom hebben we op de website een online betaaloptie toegepast en gekoppeld aan iDeal om eenvoudig je betalingen in te dienen. Via de website kun je ook afspraken maken en inloggen op de gelinkte klantenportal.

Synergie verkrijgen tussen communicatieve uitingen is essentieel voor succes in je zakelijke netwerk. IDN biedt hierin ondersteuning door bijvoorbeeld een social media label op de website, contentsharing, social media overlays, mailfooters en de layout van nieuwsbrieven. Bij een opdrachtgever als Vismans is het altijd druk en op de letter. Een partner hebben die snel kan schakelen op afroep is daarom zeer waardevol.

Als centraal punt online staat de responsive website, met duidelijke toepassing van eigen huisstijl. Laagdrempelig en conversiegericht, eenvoudig in structuur met verrijking door videobeelden.

Divers DTP werk voor acties, met QR code gelinkt naar bijbehorende actiepagina’s.

Opvallen in de berichtenstroom van lezers doe je door een goede herkenbaarheid en een visueel prettig ogende communicatievorm. IDN levert bijpassende visuals aan voor diverse social posts op Twitter en Linkedin.

Voor specifieke acties zetten we actiepagina’s online, gelinkt aan printmedia via QR codes.

Review en verfijning van campagne en layout van nieuwsbrieven in Mailchimp.

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland