Zalf SmeerwijzerZalf smeerwijzer i.o.v. de VMCE en UMC Utrecht

De VMCE werkt nauw samen met het UMC Utrecht en bracht ons in contact. Ze trekken gezamenlijk op voor de publicatie van een app voor de afdeling dermatologie. De app helpt huidpatiënten met informatievergaring na diagnose, met intructievideo’s over hoe je moet smeren en met je eigen smeerschema. Daarnaast kun je bijhouden welke medicatie je naast de zalf of zalven gebruikt en kun je een logboek bijhouden in hoeverre je pijn en jeuk ervaart. Deze kun je dan weer handig doorspelen naar je arts.

Case info

  • Opdrachtgever:VMCE & UMC Utrecht
  • Samenwerking sinds:2018

Wij hebben ze geholpen met

Zalf smeerwijzer is gebouwd in Appmachine. Met aanvullende code en UX is de app verder door ons ingericht. In de app maak je je eigen zalfsmeerschema. Je voert in welke zalf je gebruikt, waar je moet smeren, op welke dagen en de app biedt je een schema die je kunt exporteren als afbeelding, PDF, Excel bestand of meteen naar je agenda  als .ics. Andere functies zijn het genereren van een medicatieschema en een log voor jeuk en andere klachten die je eenvoudig overdraagt aan je arts.

De app is volgens de huisstijlregels van het UMC Utrecht ontworpen en ontwikkeld. Het logo, de gebruikte kleuren, typografie en iconenset zijn zo geïntegreerd dat de identiteit van de initiatiefnemer duidelijk naar voren komt. 

De app is gekoppeld aan de website, of eerder het CMS achter de website van de VMCE. Daarin hebben we een aparte sectie gemaakt met toegang voor de redactie. Die heeft zelf de regie over de inhoud en kan inhoudelijke aanpassingen doen zonder tussentijdse updates te hoeven aanbieden en zonder tussenkomst van de app leverancier. Snel, zelfstandig en eenvoudig.

Stap 1. Vóór de realisatie of bouw van een app definieer je navigatie, UX en layout via wireframes, designs en prototyping.

Nuttige informatie verzamelen, instructievideo’s bekijken, zelf je eigen smeer- en medicatieschema maken en jeuk- en pijnklachten bijhouden doe je met de app Zalf smeerwijzer.

Zelfstandig je app-content beheren via het CMS van je website, eenvoudig en laagdrempelig.

IDN ontwierp in het verlengde van de app diverse promotiematerialen als banners, ads, covers en een promotievideo.

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland