Diensten

Websites

Webdesign

Sinds 2007 ontwerpen en bouwen we websites. Daar liggen onze roots. Die kennis en ervaring vertaalt zich in pragmatische en brede oplossingen uitgevoerd door een team van experts. Alles onder één dak, know-how, oog voor design, gebruiksvriendelijkheid, marketing, vindbaarheid en korte lijnen in de afstemming. Internetdiensten Nederland is full service en ontzorgt bij iedere fase: concept, ontwerp, ontwikkeling, realisatie, beheer, onderhoud en service.

Webactiefdiensten geven richting en ontzorgen!

Een website en de sociale media kanalen bieden iedere organisatie een effectieve basis om te communiceren met de doelgroepen en zijn daarmee belangrijk.

Actief bijgehouden websites en sociale media kanalen trekken daarbij aanzienlijk beter de aandacht van de doelgroepen en worden door de zoekmachines ook nog beter weergegeven in de zoekresultaten. Het bijhouden van de website en de sociale media kanalen vergt echter veel tijd, kennis, routine en discipline. Voor menig organisatie is dat lastig te waarborgen waardoor er kansen gemist worden.

Kosteneffectief

Internetdiensten Nederland ontzorgt hierbij graag en biedt een goed betaalbaar programma waarbinnen zo vaak als mogelijk uw website en online media worden bijgehouden door een ingewerkt team specialisten. Een team van tekstschrijvers, contentmakers, technici en creatievelingen werkt frequent en gestructureerd aan uw profiel. Door het gebruik van analyse- en monitor software hebben zij scherper in beeld waar de kansen liggen en kunnen vervolgens gerichter aan het werk. Deze manier van werken is trefzeker en uniek kosteneffectief.

Kennisoverdracht

We bieden een actieve samenwerking met een brede kennisoverdracht. Zo leert u bij ons ook van vergelijkbare organisaties en uw concurrenten. Met een periodieke monitoring kunt u zien waar de kansen en bedreigingen liggen. Dit geeft meer rust en focus en zal leiden tot minder verspilling van resources.

Hefboomeffect

De ontwikkelingen van websitetechnieken gaan te snel om lang te wachten met technische verbeteringen. Het onderhouden en optimaliseren van de website is feitelijk ook een continu proces. Wij kunnen daarbij helpen. Met de periodieke technische monitoring weet u waar de belangrijkste verbeterpunten liggen. Ook kunt het bij ons uitbesteden. Onze combinatie van technische- en inhoudelijke ondersteuning is extra effectief en bespaart kosten. Zo kunnen we met minder afstemming en overhead in een moeite door de berichten en infrastructuur aan de eisen van Google laten voldoen, de sociale media integreren of aan gebruikerseisen gehoor geven om daarmee een hefboomeffect genereren voor meer impact.

Genoeg opties om te beginnen!

Naast professioneel advies kunt u rekenen op een volledige uitvoering van alle nodige SEO activiteiten, sociale media en technisch beheer. U heeft er dan minder omkijken meer naar en kunt zich nog meer richten op uw kerntaken. Continuïteit en een lange termijn aanpak levert altijd voldoende resultaat op om de investering te rechtvaardigen. Alternatieve manieren vergen aanzienlijk meer budget en hebben een minder langdurig effect. We bieden ook workshops en proefperioden. Er zijn voldoende mogelijkheden om te beginnen, zie hieronder de opties van rapportages, advies tot aan actieve ondersteuning.

idn onderhoud serviceDIY-Monitoring

vanaf €25 per maand

Er wordt scherp bijgehouden wat er gebeurt op en rondom de website. We houden bij wat trending is, wat wel en niet werkt en waar u op in moet spelen voor een goed resultaat online.

Do-It-Yourself (DIY) monitoring is ideaal als u veel tijd over heeft, maar toch gericht aan het werk wil.


Periodiek beschikt u over:

 • Technisch overzicht met verbeterpunten
 • 5 Trefwoorden positie en volume
 • Snelheidsanalyse
 • SEO tips

Hiermee kunt u zelf gerichter verbeteringen doorvoeren.

idn marketing rapportageRapportage & advies

vanaf €50 per maand

Alle relevante data zetten we netjes in een periodieke PDF en sturen deze met elk wenselijk interval. We geven op basis van de data gericht advies hoe meer engagement te bereiken is met uw doelgroep. Lukt dat niet makkelijk of komt u er toch niet aan toe? Dan is het werk ook aan ons uit te besteden. Ook kunt u ons inzetten als achtervang bij uitval of vakanties, wij zijn immers ingewerkt.

Periodiek beschikt u over:

 • Technisch overzicht met verbeterpunten
 • 15 Trefwoorden positie en volume
 • Snelheidsanalyse
 • SEO tips

Aanvullend wordt er gerapporteerd over:

 • Social Media
 • Adwords kansen
 • Concurrentenpositie
 • Brandmonitoring, naamsbekendheid
 • Trefwoordkansen
 • Organic Traffic Insights

Hiermee heeft u een volledig beeld van de verbeterpunten en krijgt u gerichte begeleiding en advies.

 

idn big data obi4wan reputatiemanagement webcareActieve ondersteuning

vanaf €100 per maand

Onze SEO / SEA / SEM experts zien precies waar kansen liggen. Waar je zelf geen tijd of kennis hebt om hier een vervolg aan te geven, kunnen wij ook uitvoerend meehelpen met technische aanpassingen, landingpages, tekstschrijven, videocontent en veel meer!

Wij zorgen voor de routine en discipline die nodig voor benutten van de meest relevante media.

Frequent beschikt u over:

 • Content creatie: berichten, blogs, teksten, beeld, video
 • Technische verbeteringen doorvoeren
 • Hands on support
 • Periodiek overleg en kennisoverdracht
 • Adwords, advertentie beheer

Hiermee wordt de opdrachtgever ontzorgt en komt er snel resultaat. Het online profiel is in goede handen en wordt actief bijgehouden. De doelgroep wordt tegen een fractie van alternatieve kosten geïnformeerd en geïnspireerd. Wij zorgen voor de essentiële continuïteit, juiste mix van vakmensen en richten ons op maximalisatie binnen het budget. Periodiek rapporteren wij en bespreken we de vorderingen en sturen bij waar nodig. U zal snel ervaren dat het werkt.

Hoe verder? Vul het onderstaande formulier in voor een analyse en tips:

Naam*
Ongeldige invoer

Email*
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

Website
Ongeldige invoer

Bericht
Ongeldige invoer

ReCaptcha
Ongeldige invoer

Joomla! websites

Joomla! is flexibel en schaalbaar en geschikt voor de wat complexere websites en portals. Wij faciliteren efficiënt een professionele website voor u met een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-pakketten op dit moment. Dit alles onder publieke licentie, wat de instap aantrekkelijk maakt. De enige kosten zijn onze uren. U kunt klein beginnen en groot eindigen zonder van systeem te wisselen.

Merken als Coca Cola, MTV en Linux draaien op Joomla! De flexibiliteit, schaalbaarheid, het onderhoudsgemak en gebruiksvriendelijkheid maken het CMS zeer toepasbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel een van onze experts voor toelichting!

Webmasterdiensten

Naast het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites staan we de organisatie ook bij als webmaster. Daar waar intern (tijdelijk) geen capaciteit is, de juiste kennis ontbreekt of er geen FTE aangenomen kan worden voor dit doel, springen wij in. We helpen met flexibele webmaster-oplossingen. Geheel volgens uw specifieke wensen zodat onze dienstverlening naadloos aansluit bij de behoefte.

Wordpress websites

Wordpress is goed geschikt voor wat de kleinschalige en 'websites zonder fratsen'. Wij helpen u graag met het opzetten, customizen, ontwerpen en met het nodige onderhoud. Door middel van één van de vele sjablonen is een eigen unieke website in een handomdraai opgezet, volledig passend bij uw organisatie. Daarnaast regelen wij de vindbaarheid, de optimalisatie voor tablet en mobiel en eventuele marketingstrategieën.

De voordelen van een Wordpress website:

 • Makkelijk in gebruik
 • Laagdrempelig
 • Flexibel
 • Open source
 • Schaalbaar
 • Rijk aan functionaliteiten en extensies
 • Gebruiksvriendelijk

Bovenstaand geldt uiteraard mits het pakket goed is opgezet en daar zorgen wij voor! Via een intake kunnen we advies geven en het budget met u bepalen. Voor Wordpress websites en webportals hebben we voor iedere budget een beproefde oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onderhoud & service

Een werkbaar en veilig CMS vergt onderhoud. Regelmatig worden updates vrijgegeven die het CMS op oorlogssterkte houden qua veiligheid en voor het meegaan met de ontwikkelingen van derden (zoals Google, iDeal etc.). Voor zowel onze Joomla! oplossingen als onze Wordpress oplossingen bieden wij hierom standaard een technisch onderhoudspakket aan. Dit is een berekening van jaarlijkse inspanningen die benodigd zijn om alles draaiend en stabiel te houden. Hiermee ontzorgen wij u achter de schermen en heeft u geen omkijken naar de voor u 'minder interessante' zaken die komen kijken bij een website.

Ervaringen van onze relaties

 • Creatief meedenkend partner

  Jurre Kruse
  Webmaster Nederlandse Federatie Stotteren
 • Betrouwbare partner voor lange termijn

  Julia Hop
  Webmaster RSI-vereniging
 • Prettige langdurige samenwerking

  Bernd Arents
  Voorzitter Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem
 • Flexibel en behulpzaam team

  Siemen Jongedijk
  Managing Partner Catalyse
 • 1
 • 1
 • 2
 • 3