Diensten

Websites

Webactiefdiensten geven richting en ontzorgen!

Vast aanspreekpunt

Tijdens onze samenwerkingen wordt u ondersteund door uw persoonlijke adviseur. Heeft u vragen, wilt u sparren over de resultaten of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Bel dan gerust. Of kom even langs!

Hoe verder? Vul het onderstaande formulier in voor een analyse en tips:

Naam*
Ongeldige invoer

Email*
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

Website
Ongeldige invoer

Bericht
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Webdesign

Sinds 2007 ontwerpen en bouwen we websites. Daar liggen onze roots. Die kennis en ervaring vertaalt zich in pragmatische en brede oplossingen uitgevoerd door een team van experts. Alles onder één dak, know-how, oog voor design, gebruiksvriendelijkheid, marketing, vindbaarheid en korte lijnen in de afstemming. Internetdiensten Nederland is full service en ontzorgt bij iedere fase: concept, ontwerp, ontwikkeling, realisatie, beheer, onderhoud en service.

Joomla! websites

Joomla! is flexibel en schaalbaar en geschikt voor de wat complexere websites en portals. Wij faciliteren efficiënt een professionele website voor je met een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-pakketten van dit moment. Dit alles onder publieke licentie, wat de instap aantrekkelijk maakt. De enige kosten zijn onze uren. Je kunt klein beginnen en groot eindigen zonder van systeem te wisselen.

Merken als Coca Cola, MTV en Linux draaien op Joomla! De flexibiliteit, schaalbaarheid, het onderhoudsgemak en de gebruiksvriendelijkheid maken het CMS zeer toepasbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel een van onze experts voor toelichting!

Webmasterdiensten

Naast het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites, staan we de organisatie ook bij als webmaster. Daar waar intern (tijdelijk) geen capaciteit is, de juiste kennis ontbreekt of er geen FTE aangenomen kan worden voor dit doel, springen wij in. We helpen met flexibele webmasteroplossingen. Geheel volgens jouw specifieke wensen, zodat onze dienstverlening naadloos aansluit bij de behoefte.

Wordpress websites

Wordpress is goed geschikt voor de wat kleinschaligere websites en 'websites zonder fratsen'. Wij helpen je graag met het opzetten, customizen, ontwerpen en met het nodige onderhoud. Door middel van één van de vele sjablonen is een eigen unieke website in een handomdraai opgezet, volledig passend bij je organisatie. Daarnaast regelen wij de vindbaarheid, de optimalisatie voor tablet en mobiel en eventuele marketingstrategieën.

De voordelen van een Wordpress website:

  • Makkelijk in gebruik
  • Laagdrempelig
  • Flexibel
  • Open source
  • Schaalbaar
  • Rijk aan functionaliteiten en extensies
  • Gebruiksvriendelijk

Bovenstaande geldt uiteraard mits het pakket goed is opgezet en daar zorgen wij voor! Via een intake kunnen we advies geven en het budget samen met je bepalen. Voor Wordpress websites en webportals bieden we voor ieder budget een beproefde oplossing. Klik op onderstaande links om enkele van onze Wordpress websites te bekijken. Nog meer sfeer proeven op door ons gemaakte websites? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

scherm vessel 11 web
scherm seyoung.nl web
scherm hasa web
scherm loodgietermeijer web

Onderhoud & service

Een werkbaar en veilig CMS vergt onderhoud. Regelmatig worden updates vrijgegeven die het CMS op oorlogssterkte houden qua veiligheid en qua ontwikkelingen van derden (zoals Google, iDeal etc.). Voor zowel onze Joomla! oplossingen als onze Wordpress oplossingen bieden wij hierom standaard een technisch onderhoudspakket aan. Dit is een berekening van jaarlijkse inspanningen die nodig zijn om alles draaiend en stabiel te houden. Hiermee ontzorgen wij je achter de schermen en heb je geen omkijken naar de voor jouw 'minder interessante' zaken die komen kijken bij een website.

  • 1
  • 2
  • 3