Diensten - Websites

Webmasterdiensten

Webmasterdiensten

Naast het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites, staan we de organisatie ook bij als webmaster. Daar waar intern (tijdelijk) geen capaciteit is, de juiste kennis ontbreekt of er geen FTE aangenomen kan worden voor dit doel, springen wij in. We helpen met flexibele webmasteroplossingen. Geheel volgens jouw specifieke wensen, zodat onze dienstverlening naadloos aansluit bij de behoefte.

strippenkaartenStrippenkaarten

Ga voor flexibiliteit! Door het voorbijgaan aan offertes en facturen bij verzoeken, worden onze bespaarde administratieve lasten in uren netto teruggeven. Jouw voordeel! Een strippenkaart koop je in per 10:00 uur, is onbeperkt geldig, breed inzetbaar op onze diensten en kan dienen als buffer bij (nieuwe) projecten.

idn support ondersteuningOnderhoudscontracten

Liever samenwerken in vaste vorm? Dat kan ook! Stem met ons af wat er wekelijks, maandelijks of per kwartaal moet gebeuren en wij lossen het voor je op. Zekerheid en snel respons. Ook support op locatie is mogelijk in Nederland en België.

uurtjefactuurtjeUurtje factuurtje?

Liever niet met een strippenkaart of periodiek onderhoudscontract werken? Dat is bij ons ook mogelijk. We doen graag een inschatting en gaan efficiënt voor je aan de slag, laat je adviseren!
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  • Webmaster
  • Strippenkaart
  • Ondersteuning
  • Support
  • Korting