Jobs

Wij zoeken jou!

Internetdiensten Nederland zoekt enthousiaste internetprofessionals voor in dienstverband, als zelfstandige en als partnerbedrijf. In de dagelijkse projecten zoeken we zowel ervaring als frisse blikken. Wij kunnen helpen draagvlak te creëren en zijn andersom op zoek naar versterking en verbreding van het vaste team. Zie je raakvlakken in onze dienstverlening en werkwijze? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Stuur gerust een mailtje of bel ons even op.

Parttime Webdeveloper

Internetdiensten Nederland is op zoek naar een parttime webdeveloper. Je zal aan de slag gaan met het bouwen van websites, webshops en webportalen die wij ontwikkelen voor onze klanten. Hier mag je, je eigen creativiteit helemaal in meenemen, en de klant voorzien van tips hoe de website nog succesvoller en mooier kan zijn! Anticiperen en meedenken met de klanten vinden bij bij Internetdiensten Nederland enorm belangrijk. In je functie als parttime webdeveloper werk je ook samen met de webdesigners en projectleiders, samen met hen vorm je het projectteam en zal je intensief samenwerken om het project succesvol af te ronden, met een tevreden klant als eindresultaat.

Werkstudent: SEO/SEA

Internetdiensten Nederland is op zoek naar een werkstudent voor het uitvoerende werk van SEO & SEA marketing. Hier zal je aan het werk gaan voor onze klanten, zodat zij het maximale uit de online marketing kunnen halen! Lijkt het leuk om aan de slag te gaan in een dynamische organisatie met een een diverse klantenkring? Neem gerust even contact op, wij gaan graag met jou in gesprek.

Heb jij ervaring in de wereld van SEO/SEA dan is dat zeker een pré. Natuurlijk zou deze functie ook gecombineerd kunnen worden met andere taken binnen IDN, dat is allemaal bespreekbaar. De dag(en) waarop je gaat werken zijn flexibel.

Wij zijn benieuwd naar wie jij bent! Zou je eens willen kennismaken of solliciteren? Bel of mail ons dan gerust, wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Fulltime Webdeveloper

Internetdiensten Nederland is op zoek naar een fulltime webdeveloper. Je zal aan de slag gaan met het bouwen van websites, webshops en webportalen die wij ontwikkelen voor onze klanten. Hier mag je, je eigen creativiteit helemaal in meenemen, en de klant voorzien van tips hoe de website nog succesvoller en mooier kan zijn! Anticiperen en meedenken met de klanten vinden bij bij Internetdiensten Nederland enorm belangrijk. In je functie als webdeveloper werk je ook samen met de webdesigners en projectleiders, samen met hen vorm je het projectteam en zal je intensief samenwerken om het project succesvol af te ronden, met een tevreden klant als eindresultaat.

Administratie medewerker

Internetdiensten Nederland is op zoek naar een administratie medewerker voor 1 dag in de week. Hierin zal je voornamelijk de financiële administratie up-to-date houden. Daarbij is het contact met klanten een groot onderdeel, je zal vragen van de klanten gaan beantwoorden. Maar ook zelf initiatief nemen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Natuurlijk zal ook veel te maken krijgen met de medewerkers van IDN, deze zullen jou onder andere vragen stellen over status van facturen en natuurlijk over hun salaris uitbetalingen.