Jobs

Wij zoeken jou!

Internetdiensten Nederland zoekt enthousiaste internetprofessionals voor in dienstverband, als zelfstandige en als partnerbedrijf. In de dagelijkse projecten zoeken we zowel ervaring als frisse blikken. Wij kunnen helpen draagvlak te creëren en zijn andersom op zoek naar versterking en verbreding van het vaste team. Zie je raakvlakken in onze dienstverlening en werkwijze? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Stuur gerust een mailtje of bel ons even op.

Werkstudent: SEO/SEA

Internetdiensten Nederland is op zoek naar een werkstudent voor het uitvoerende werk van SEO & SEA marketing. Hier zal je aan het werk gaan voor onze klanten, zodat zij het maximale uit de online marketing kunnen halen! Lijkt het leuk om aan de slag te gaan in een dynamische organisatie met een een diverse klantenkring? Neem gerust even contact op, wij gaan graag met jou in gesprek.

Heb jij ervaring in de wereld van SEO/SEA dan is dat zeker een pré. Natuurlijk zou deze functie ook gecombineerd kunnen worden met andere taken binnen IDN, dat is allemaal bespreekbaar. De dag(en) waarop je gaat werken zijn flexibel.

Wij zijn benieuwd naar wie jij bent! Zou je eens willen kennismaken of solliciteren? Bel of mail ons dan gerust, wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Salesconsultant internetdiensten

Wij zoeken uitbreiding in de sales. Je moet enthousiast de uitdagingen van klanten kunnen begrijpen en een vertaalslag kunnen maken naar oplossingen. Dit in samenwerking met het designteam, de technische collega's en eventuele netwerkpartners. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Wil je meebouwen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Administratie medewerker

Internetdiensten Nederland is op zoek naar een administratie medewerker voor 1 dag in de week. Hierin zal je voornamelijk de financiële administratie up-to-date houden. Daarbij is het contact met klanten een groot onderdeel, je zal vragen van de klanten gaan beantwoorden. Maar ook zelf initiatief nemen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Natuurlijk zal ook veel te maken krijgen met de medewerkers van IDN, deze zullen jou onder andere vragen stellen over status van facturen en natuurlijk over hun salaris uitbetalingen.

Wij zoeken iemand met enige ervaring in de financiële administratie en één dag in de week de tijd heeft om aan de slag te gaan met de administratie. Natuurlijk zou deze functie ook gecombineerd kunnen worden met andere taken binnen IDN, dat is allemaal bespreekbaar. De dag(en) waarop je gaat werken zijn flexibel.

Wij zijn benieuwd naar wie jij bent! Zou je eens willen kennismaken of solliciteren? Bel of mail ons dan gerust, wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Webdesigner

Als webdesigner begeleid je de klant langs de vele keuzes die gemaakt moeten worden voordat een website effectief wordt. Centraal staat daarbij het kunnen maken van een mooi afgewerkt design, maar ook een effectieve grafische interface en een goede usability kunnen doorzien. Conversiegericht en agile kunnen ontwerpen moet goed tussen de oren en in de vingers zitten. Je werkt met webdevelopers die je kunnen ondersteunen in coderen en complexere technische vraagstukken.

Breed kennisgebied is een pre, denk dan aan video/foto en DTP, om zo beter van dienst te zijn in een totaalaanpak voor opdrachtgevers.

We zoeken HBO denk- en werkniveau. Zou je eens willen kennismaken? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan jouw portfolio en cv, dan reageren wij zo snel mogelijk!