Jobs

Wij zoeken jou!

Internetdiensten Nederland zoekt enthousiaste internetprofessionals voor in dienstverband, als zelfstandige en als partnerbedrijf. In de dagelijkse projecten zoeken we zowel ervaring als frisse blikken. Wij kunnen helpen draagvlak te creëren en zijn andersom op zoek naar versterking en verbreding van het vaste team. Zie je raakvlakken in onze dienstverlening en werkwijze? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Stuur gerust een mailtje of bel ons even op.

Salesconsultant internetdiensten

Wij zoeken concreet uitbreiding in de sales. Je moet enthousiast de uitdagingen van klanten kunnen begrijpen en een vertaalslag kunnen maken naar oplossingen. Dit in samenwerking met het designteam, de technische collega's en eventuele netwerkpartners. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Wil je meebouwen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Webdesigner

Als webdesigner begeleid je de klant langs de vele keuzes die gemaakt moeten worden voordat een website effectief wordt. Centraal staat daarbij het kunnen maken van een mooi afgewerkt design, maar ook een effectieve grafische interface en een goede usability kunnen doorzien. Conversiegericht en agile kunnen ontwerpen moet goed tussen de oren en in de vingers zitten. Je werkt met webdevelopers die je kunnen ondersteunen in coderen en complexere technische vraagstukken.

Breed kennisgebied is een pre, denk dan aan video/foto en DTP, om zo beter van dienst te zijn in een totaalaanpak voor opdrachtgevers.

We zoeken HBO denk- en werkniveau. Zou je eens willen kennismaken? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan jouw portfolio en cv, dan reageren wij binnen 2 weken.