Over ons

IDN, Full service internetbureau

Open & pragmatisch

Internetdiensten Nederland helpt met een open en pragmatische aanpak jouw organisatie succesvoller te maken op het internet. We gaan daarbij voor concrete oplossingen. Verder kijken dan de eerste vraag kost even tijd, maar leidt tot de beste oplossingen. Zo werken we naast de technische fundamenten graag gezamenlijk aan een effectieve langetermijnaanpak voor het vinden, boeien en binden van relaties. We zijn een kundig gezelschap van conceptdenkers, bouwers, creatievelingen, content makers, social media en SEO - nerds. We zetten graag de tanden in jouw vraagstuk. Zin om te sparren? Kom dan eens langs bij ons in Rotterdam op de Bovendijk of vraag een van onze experts op bezoek!

Open source = lage kosten

Door gebruik te maken van open source en een toolkit met beproefde onderdelen kunnen we tegen relatief lage kosten extra veel functionaliteit bieden. Benut onze ervaring hierin en laat ons jou helpen de juiste beslissingen te maken.

Voor goede doelen, verenigingen en stichtingen hanteren wij speciale tarieven en jaarlijkse sponsoracties. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Bel of mail!

Geoptimaliseerde diensten

Onze projectleiders coördineren en combineren diensten tot een optimaal ensemble. We nemen daarmee werk uit handen en ontzorgen op diverse gebieden. Van DTP tot gekoppelde websites en CRM. Je kunt periodiek onze dienstverlening aanpassen naar jouw behoefte, inspelend op ontwikkelingen, beschikbare budgetten en bezetting. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor achtervang dienen bij vakanties en uitval. Door de lange samenwerking kennen we de mogelijkheden en beperkingen van onze relaties en kunnen aanvullen zonder lange inwerktijden. We blijven informeren en inspireren en brengen nieuwe mogelijkheden periodiek onder de aandacht. Via inspirerende workshops en kennissessies blijf je goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen. We willen ook graag dat jij als opdrachtgever ons blijft uitdagen met vraagstukken en bijzondere ontwikkelingen.

Partners

Met partners door heel Nederland vervolmaken wij het dienstenaanbod en werken we naar een lokale aanpak. Door slimme samenwerkingstechnieken is er meer kennis beschikbaar tegen minder overhead. Dat biedt goede oplossingen, meer continuïteit en korte lijnen. We zijn altijd op zoek naar kundige partners die het geheel versterken. Ben je of ken je een goede internetprofessional? Laat het ons weten!

partners
 

Het team

 
sander

Sander

Projectmanagement

Yoeri

Development & service

Ewout

Big data & webcare

sanne

Sanne

Design & UX

Ritsaert

Management

Daniëlle

Social media marketing

Nicolas

Creative director

Luuk

Development & service

joost

Joost

Marketing & SEO

Skander

Consultant

Fu

Marketing

Elena

Design & UX

Femke

Content creator

nathan

Nathan

Data analyst