Over

IDN, Full service internetbureau

Open & pragmatisch

Internetdiensten Nederland helpt met een open en pragmatische aanpak jouw organisatie succesvoller te maken op het internet.

We gaan daarbij voor concrete oplossingen. Verder kijken dan de eerste vraag kost even tijd, maar leidt tot de beste oplossingen. Zo werken we naast de nodige technische fundamenten graag gezamenlijk aan een effectieve langetermijnaanpak voor het vinden, boeien en binden van relaties. We zijn een kundig gezelschap van conceptdenkers, bouwers, creatievelingen, content makers, social media en SEO - nerds. We zetten graag de tanden in jouw vraagstuk.

Zin om te sparren? Kom dan eens langs bij ons in Rotterdam op de Bovendijk of vraag een van onze experts op bezoek!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Als full service internetbureau werken we bijna volledig digitaal (de zgn. paperless office).

  • We hebben een affiniteit voor goede doelen, belangenorganisaties (verenigingen, stichtingen), natuurorganisaties en duurzame organisaties. Voor deze opdrachtgevers hanteren wij speciaal verlaagde tarieven en jaarlijkse sponsoracties. Zo dragen we bij aan ontwikkelingen en diverse mooie missies. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Bel of mail!

  • We maken gebruik van een groene datacenter voor al onze hostingoplossingen.

    This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Geoptimaliseerde diensten voor groei

We nemen werk uit handen en ontzorgen van DTP tot gekoppelde websites en CRM. Breed inzetbaar en ingespeeld op jouw behoeftes. Hierdoor kun je optimaal en snel inspelen op ontwikkelingen, beschikbare budgetten en bezetting. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor achtervang dienen bij vakanties of uitval.

Door de lange samenwerking kennen we de mogelijkheden en beperkingen van onze relaties en kunnen aanvullen zonder lange inwerktijden. Laat je informeren en inspireren met nieuwe mogelijkheden via workshops en verdiepende kennissessies en blijf op de hoogte van relevante ontwikkelingen. We willen graag dat jij als opdrachtgever groeit en ons daarbij parallel blijft uitdagen.

Open source betekent lagere kosten

Door gebruik te maken van open source oplossingen en een samengestelde toolkit met beproefde onderdelen kunnen we tegen relatief lage kosten veel functionaliteit bieden. Benut onze ervaring hierin en laat ons jou helpen de juiste beslissingen te maken met meer mogelijkheden binnen beschikbare budgetten.

partners
 

Het team

 
sander

Sander

Projectmanagement

yn

Yoeri

Service & development

edg

Ewout

Service & development

ajs

Anne Jan

Projectcoördinator

rd

Ritsaert

Management

jk

Josephine

Marketing

nvg

Nicolas

Creative director

lk

Luuk

Development

jb

Joost

Marketing, SEO, SEA

ldv

Lotte

UX design

leo

Leonard

Marketing, SEO, SEA
fvg

Femke

Contentcreatie 
th

Tim

Development

svk

Sven

Development

ln

Lars

Development
jm

Joessi

Development