Over ons

IDN, Full service internetbureau

Open en pragmatisch

Internetdiensten Nederland helpt met een open en pragmatische aanpak uw organisatie succesvoller te maken op het internet. We gaan voor concrete oplossingen, niet voor vluggertjes. Verder kijken dan de eerste vraag kost even tijd, maar leidt tot betere oplossingen. Zo werken we naast de technische webfundamenten graag gezamenlijk aan een langetermijnaanpak voor het vinden, boeien en binden van relaties - dat is altijd effectief. Wij zijn een kundig gezelschap van conceptdenkers, bouwers, creatievelingen, content makers, social media en SEO - nerds. We zetten graag de tanden in uw vraagstuk. Zin om te sparren? Kom dan langs bij ons in Rotterdam of vraag een van onze experts op bezoek!

Lage kosten

Door gebruik te maken van open source en een grote solution base met beproefde onderdelen kunnen we tegen relatief lage kosten extra veel functionaliteit bieden. Benut onze ervaring en laat ons u helpen de juiste beslissingen te maken.

Voor goede doelen hanteren wij speciale tarieven en sponsoring. Wilt u weten wat er binnen uw budget mogelijk is? Bel of mail!

Geoptimaliseerde diensten

Onze projectleiders coördineren en combineren diensten tot een optimaal ensemble. We nemen daarmee werk uit handen en ontzorgen op diverse gebieden. U kunt periodiek onze dienstverlening aanpassen, inspelend op ontwikkelingen, beschikbare budgetten en bezetting. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor achtervang dienen bij vakanties en uitval. Door de lange samenwerking kennen we de mogelijkheden en beperkingen van onze relaties en kunnen aanvullen zonder lange inwerktijden. We blijven informeren en inspireren en brengen nieuwe mogelijkheden periodiek onder de aandacht. Via inspirerende workshops en kennissessies blijft u goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen. We willen ook graag dat u ons blijft uitdagen met moeilijke vraagstukken en bijzondere ontwikkelingen. Heeft u iets? Daag ons uit!

Partners

Met partners door geheel Nederland vervolmaken wij het dienstenaanbod. Door slimme samenwerkingstechnieken is er meer kennis beschikbaar tegen minder overhead. Dat biedt betere oplossingen en meer continuïteit en bespaart ook nog eens kosten. De besparingen delen we met onze relaties. We zijn altijd op zoek naar kundige partners die het geheel versterken. Weet u nog een goede internetprofessional? Laat het ons weten.

partners4
 

Een aantal teamleden

 
Samira

Samira

Content creator

Yoeri

Development & service

Ewout

Big data & webcare

Maaike

Design & UX

Ritsaert

Management

Daniëlle

Social media marketing

Nicolas

Creative director

Luuk

Development & service
Brend van den Berg, Marketing

Brend

Marketing

Skander

Consultant

Fu

Marketing

Elena

Design & UX

Femke

Content creator

Nander

Data analyst