App laten maken in Sassenheim

Wil je meer impact en bereik in de communicatie naar je klanten of doelgroep? Laat een app het werk doen. We bieden een laagdrempelige app oplossing in Sassenheim aan met CMS zodat je zelf de inhoud kunt beheren.

Wij helpen je verder, ons kantoor is gevestigd in Rotterdam maar een van onze collega's zit bij jou in de buurt en is je graag van dienst. Ben je op zoek naar korte lijntjes en support dichtbij in Sassenheim?

Kennismaken doen we graag en vrijblijvend! Bel 085 - 4444 134 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak in te plannen.

 

Voorbeelden uit de praktijk

Jeugdhulp Friesland, app voor de jeugdzorg

Jeugdhulp Friesland maakt het verschil in het leven van kwetsbare kinderen en gezinnen door het gewone, zo optimaal mogelijke leven van een kind of jongere, te herstellen zonder dat er nog professionele hulp nodig is. Voor evenwichtig leven voor ieder kind. In de jeugdhulp app vind je verwijzing naar relevante social media kanalen, informatie voor pleegouders, pleeggezinnen, overzicht van verwijzers, nieuws en activiteiten.

Waarom IDN?

Internetdiensten Nederland helpt met een open en pragmatische aanpak jouw organisatie succesvoller te maken op het internet. We kijken daarbij zo concreet mogelijk naar passende oplossingen. We zetten graag de tanden in jouw vraagstuk. Zin om te sparren?

Wat bieden wij?

Met onze specialistische kennis nemen we bij jou de overhead uit handen en faciliteren we de diensten die jij nodig hebt, van DTP tot websites en marketing. Ons team is flexibel en breed inzetbaar, zo spelen we altijd in op de actuele behoeftes zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten.

Bel of mail ons dan.

MVO

  • We hebben een affiniteit met goede doelen, belangenorganisaties (verenigingen, stichtingen), natuurorganisaties en duurzame organisaties. Voor deze opdrachtgevers hanteren wij een uurtarief zonder winstoogmerk.
  • We organiseren jaarlijks sponsoracties om bij te dragen aan ontwikkelingen en mooie missies.
  • We maken gebruik van een groen datacenter voor domein-, web- en e-mailhosting.

 

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland