Social media uitbesteden in Sassenheim

Geen tijd voor social media? Zonde! Een goede aanwezigheid op social media betekent meer impact en bereik. Laat ons het werk uitvoeren en geniet van de voordelen!

Wij helpen je verder, ons kantoor is gevestigd in Rotterdam maar een van onze collega's zit bij jou in de buurt en is je graag van dienst. Ben je op zoek naar korte lijntjes en support dichtbij in Sassenheim?

Kennismaken doen we graag en vrijblijvend! Bel 085 - 4444 134 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak in te plannen.

 

Voorbeeld uit de praktijk

Communitymanagement Humanitas

Vereniging Humanitas biedt vanuit het humanistische gedachtegoed maatschappelijke ondersteuning bij diverse vraagstukken. Verspreid over het land zijn 82 afdelingen verdeeld in vijf districten. In Amsterdam zit het landelijk bureau. Veel afdelingen zijn actief op social media, maar wenden zich tot het landelijk bureau voor ideeën en content. IDN helpt conceptueel en uitvoerend om social media in te zetten met als doel te professionaliseren, de naamsbekendheid te vergroten en het merk te laden.

Waarom IDN?

Internetdiensten Nederland helpt met een open en pragmatische aanpak jouw organisatie succesvoller te maken op het internet. We kijken daarbij zo concreet mogelijk naar passende oplossingen. We zetten graag de tanden in jouw vraagstuk. Zin om te sparren?

Wat bieden wij?

Met onze specialistische kennis nemen we bij jou de overhead uit handen en faciliteren we de diensten die jij nodig hebt, van DTP tot websites en marketing. Ons team is flexibel en breed inzetbaar, zo spelen we altijd in op de actuele behoeftes zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten.

Bel of mail ons dan.

MVO

  • We hebben een affiniteit met goede doelen, belangenorganisaties (verenigingen, stichtingen), natuurorganisaties en duurzame organisaties. Voor deze opdrachtgevers hanteren wij een uurtarief zonder winstoogmerk.
  • We organiseren jaarlijks sponsoracties om bij te dragen aan ontwikkelingen en mooie missies.
  • We maken gebruik van een groen datacenter voor domein-, web- en e-mailhosting.

 

Service

Werken wij al samen? Heb je een vraag of verzoek? Stuur een ticket in!

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

WordPress partner van InternetDiensten Nederland
SE Ranking partner van InternetDiensten Nederland
Hootsuite partner van InternetDiensten Nederland
VTiger partner van InternetDiensten Nederland
Joomla partner van InternetDiensten Nederland
Flippingbook partner van InternetDiensten Nederland
Hosted Power partner van InternetDiensten Nederland
Woocommerce webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Magento webshop oplossingen via InternetDiensten Nederland
Tilaa partner van InternetDiensten Nederland
StackPath partner van InternetDiensten Nederland
Akeeba partner van InternetDiensten Nederland